EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Jozef Jarabinský mégsem lesz a szuperligás Slovan labdarúgócsapatának a vezetőedzője! Mégpedig azért, mert jelenlegi klubja, a Baník Ostrava nem engedi el az ismert trénert.A svájci Sonja Nef nyerte a maribori női óriásműlesikló Világ Kupa-versenyt a szlovén Tina Maze és a norvég Stina Hofgard-Nilsen előtt.

Jozef Jarabinský mégsem lesz a szuperligás Slovan labdarúgócsapatának a vezetőedzője! Mégpedig azért, mert jelenlegi klubja, a Baník Ostrava nem engedi el az ismert trénert.A svájci Sonja Nef nyerte a maribori női óriásműlesikló Világ Kupa-versenyt a szlovén Tina Maze és a norvég Stina Hofgard-Nilsen előtt.Karol Kučera bejutott a chennai tenisztorna elődöntőjébe, miután a nyolc között 6:2, 6:7, 7:6-ra verte a 3. helyen kiemelt francia Santorót.Három város, Nagybiccse (Bytča), Aranyosmarót és Losonc is megrendezné a labdarúgó Szlovák Kupa-döntőt. A jelentkezéseket január 11-ig várja a szövetség.A női tenisz két sztárja, Martina Hingis és Barbara Schett tanfolyamot tart az ausztráliai bozóttűz fiatal károsultjainak.Oleg Mosztovoj, a Celta Vigo orosz labdarúgója elárulta: hiányérzete van amiatt, hogy sohasem játszhatott a Real Madridban.A lengyelországi Kielceben zajló női kézilabdatorna nyitányán: Šaľa–Veselí 31:16 (15:8).Ottmar Hitzfeldet, a Bajnokok Ligája- és Világ Kupa-győztes Bayern München trénerét választotta a labdarúgás történeti és statisztikai feldolgozásával foglalkozó szervezet az elmúlt év klubedzőjévé.Az adelaide-i, 357 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna negyeddöntőjében kiesett az első fordulóban Pete Samprast búcsúztató amerikai Todd Martin, aki az ausztrál Philippoussistól kapott ki 4:6, 6:2, 6:2-re.A Nemzetközi Sí Szövetség augusztus 18-án rendezi meg az első nyári síugró Világ Kupa-versenyt. Az eseményre egy új innsbrucki sáncon kerül sor, amelyet erre az alkalomra műanyaggal borítanak be.Az aucklandi tenisztorna elődöntőjében: Panova (orosz)–Talaja (horvát) 6:3, 6:2; Szmasnova (izraeli)–Kurnyikova (orosz) 6:1, 6:4. A Gold Coast-i viadal elődöntőjében: V. Williams (amerikai)–Petrova (orosz) 7:6, 6:5 – az utóbbi feladta; Henin (belga)–Bedáňová (cseh) 6:2, 6:2.Pozitív eredményt hozott a ritmikus gimnasztikázó Alina Kabajeva és Irina Csascsina esetében a doppingvizsgálat B-próbája is.A Maszuoka, Maimon japán– francia kettős érte el a legjobb időt az autósok versenyében a 24. Dakar-rali pénteki gyorsasági szakaszán. A motorosok között az olasz Fabrizio Meoni végzett az élen.Baló Zsolt a 7., Egyed Krisztina a 11. leggyorsabb időt érte el az erfurti összetett gyorskorcsolya Európa-bajnokság 500 m-es számában.A KENO 10 tegnapi nyerőszámai a következők: 2, 5, 13, 15, 21, 22, 23, 26, 35, 43, 46, 51, 53, 54, 58, 59, 66, 72, 73, 74.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?