EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A várakozásnak megfelelően a Haladás labdarúgócsapata fél plusz egyéves szerződést kötött a 46 éves Szentes Lázár vezetőedzővel.Két mérkőzés az angol labdarúgó-bajnokságból: Manchester United-Newcastle 3:1, Derby-Fulham 0:1.

A várakozásnak megfelelően a Haladás labdarúgócsapata fél plusz egyéves szerződést kötött a 46 éves Szentes Lázár vezetőedzővel.Két mérkőzés az angol labdarúgó-bajnokságból: Manchester United-Newcastle 3:1, Derby-Fulham 0:1.Csehországban ma este befejeződik a junior jégkorong-világbajnokság, a döntőt Kanada és Oroszország játssza 20.30 órakor Pardubicén (az oroszok a négy között hosszabbítás után 2:1-re verték a finneket); a 3. helyért: Svájc-Finnország, az 5. helyért: USA–Svédország, a 7. helyért: Csehország-SzlovákiaMa játsszák a jégkorong Extraliga 40. fordulójának mérkőzéseit – 17.00: Zvolen–Martin, Košice–Žilina, Trenčín–Nitra, Poprad–L. Mikuláš; 17.30: Slovan–Skalica.Peter Kenyon, a Manchester United labdarúgócsapatának főigazgatója kijelentette: Sir Alex Ferguson az idény végén feláll a kispadról, de továbbra is a klub alkalmazásában marad.A tenisz Hopman Kupa csütörtöki eredményei: Belgium-Franciaország 2:1, Svájc–Argentína 2:1.Karol Kučera bejutott az indiai tenisztorna negyeddöntőjébe, a tizenhat között 7:5, 7:6 arányban nyert a holland van Scheppingen ellen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?