EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

- Előkészületi labdarúgó-mérkőzésen: Omán–Magyarország 1:3 (0:0), g.: Sali (58), ill. Waltner (52.), Kenesei (54.), Farkas (56.).- Az orosz Garri Kaszparov nyerte az 500 ezer dollár összdíjazású sakk Botvinnik emlékversenyt Moszkvában.

- Előkészületi labdarúgó-mérkőzésen: Omán–Magyarország 1:3 (0:0), g.: Sali (58), ill. Waltner (52.), Kenesei (54.), Farkas (56.).- Az orosz Garri Kaszparov nyerte az 500 ezer dollár összdíjazású sakk Botvinnik emlékversenyt Moszkvában. A világranglista éllovasa tíz villámjátszmában 6,5:3,5-re győzött honfitársa, a profi világbajnok Vlagyimir Kramnyik ellen.- Az élvonalbeli Petržalka helyett a II. ligás szenci csapat indul a hét végén sorra kerülő (Pozsony, Trencsén) teremlabdarúgó-tornán.- Csak egy találkozót rendeztek az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján: Chicago–Los Angeles 2:5, Amonte, Bell, illetve Eloranta, Deadmarsh, Johnson, Lilja, Smolinski; 13 000 néző.- Asztmatikus roham következtében 63 éves korában elhunyt Alberto Suarez, a Real Madrid egykori labdarúgója. Suarez a CD Malaga együttesétől 1963-ban került a fővárosi csapathoz, ahol olyan klasszisokkal szerepelt együtt, mint Puskás Ferenc, Alfredo Di Stefano és Gento.- Az NBA legutóbbi játéknapján: Toronto–Phoenix 90:91, Detroit–Houston 105:77, LA Clippers–Charlotte 89:78, Sacramento–Miami 95:88.- Története során először jutott be a brazil labdarúgó-bajnokság döntőjébe a Paranaense. Ellenfele a Sao Caetano lesz.- A női röplabda Extraliga 10. fordulójában: Komárno–Senica 3:2, Pezinok–Žilina 3:0, Žiar–D. Kubín 3:0, Forplast–Slávia UK 3:0.- Bejelentette lemondását Dick Advocaat, a skót Glasgow Rangers labdarúgócsapatának vezetőedzője.- Grenoble-ból hazaszállították Silvano Beltramettit. A svájci síelőt a nottwilli klinikán kezelik tovább.- Egy halott és harminc sebesült a mérlege annak a fiesztának, amelyet Valparaisóban rendeztek, miután a Santiago Wanderers megnyerte a chilei labdarúgó-bajnokságot.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?