EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Második helyezettként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe jutott a Szeged, miután az E-csoport zárómérkőzésén 26:25-re kikapott az RK Zagreb otthonában.

Második helyezettként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe jutott a Szeged, miután az E-csoport zárómérkőzésén 26:25-re kikapott az RK Zagreb otthonában.

Szombaton újabb egykori hokisok kerültek a szlovák jégkorongozók Dicsőség Csarnokába: Ján Jendek, Vojtech Okoličány, Miroslav Červenka és Rastislav Jan-čuška.

A német úszóválogatott támogatásáról biztosította a 2012-es olimpia rendezésére pályázó Lipcse pályázatát. A versenyzők a hétvégi rövidpályás országos bajnokságon egytől egyig „Leipzig” feliratú trikóban jártak-keltek.

A cseh–szlovák férfi kézilabda-bajnokság, a HIL 15. fordulójának tegnap esti mérkőzésén: Nové Zámky–Hranice 31:22 (18:10).

Érsek Attila 12. lett az olaszországi Cataniában rendezett ifjúsági párbajtőr Világ Kupa-viadalon.

Tizenhat év késéssel, decemberben veszi át az Európa második számú gólzsákjának járó ezüstcipőt Toni Polster, az osztrákok korábbi klasszis labdarúgója.

A világbajnok Brazília, a kontinenselső Olaszország és az olimpiai aranyérmes Szerbia-Montenegró szerzett ötkarikás kvótát a Japánban zajló kvalifikációs férfi röplabda Világ Kupán.

Polgár Judit a 11 fős mezőny 10. helyén végzett a spanyolországi Benidormban rendezett sakkversenyen, a Csillagok Tornáján. Az első helyet a bolgár Veszelin Topalov szerezte meg 7 ponttal.

Sem Ódor Évának, sem pedig Peter Šeredának nem sikerült olimpiai kvótát szereznie a luxemburgi asztalitenisz ötkarikás selejtezőn. A magyar Pázsy Ferenc is idő előtt elbúcsúzott a további küzdelmektől. Valamennyien még javíthatnak a jövő év elején sorra kerülő pótselejtezőn.

A csallóközaranyosi és a nyitrai együttes is bejutott a női kézilabda Szlovák Kupa negyeddöntőjébe, a WHIL-ben szereplő csapatoknak nem kellett selejtezőt játszaniuk.

Póth Diána a 7. helyen végzett a műkorcsolyázók és jégtáncosok Grand Prix-sorozatának Japánban rendezett záróviadalán. Az aszahikavai verseny után eldőlt, Sebestyén Júlia 6.-ként került a GP-fináléba.

Egy érmet, Nánási Nikolett (75 kg) révén egy bronzot hozott – fekvőnyomásban – a második versenynap a magyaroknak a három fogásnemes női erőemelő Európa-bajnokságon, Trencsénben.

A galgóci fedett pályás gyaloglóversenyen a besztercebányai Matej Tóth 3000 m-en megdöntötte (11:13,9) Jozef Pribilinec 16 éves országos csúcsát (11:17,4).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?