EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A labdarúgó NB I 21. fordulójának zárómérkőzésén: Győr–FTC 1:1 (1:0). Góllövők: Nicsenko (20.), ill. Fülöp (49.). Jv.: Kassai; 5000 néző. Kiállítva: Szanyó (58. – Győr).

A labdarúgó NB I 21. fordulójának zárómérkőzésén: Győr–FTC 1:1 (1:0). Góllövők: Nicsenko (20.), ill. Fülöp (49.). Jv.: Kassai; 5000 néző. Kiállítva: Szanyó (58. – Győr).A második meccs is döntetlenül végződött Garri Kaszparov és Vlagyimir Kramnyik között Moszkvában, az 500 ezer dollár összdíjazású sakk Botvinnik-emlékversenyen.Öt mérkőzéssel folytatódott az NHL: Carolina–Washington 3:4 – hosszabbítás után, Minnesota–St. Louis 4:4, NY Rangers–Tampa Bay 1:0, Anaheim–Nashville 4:2, Vancouver–Dallas 2:4.Újabb világcsúcs született a Salt Lake City-i olimpiai pályán: Sabine Völker 1:14,06 perccel ért célba 1000 méteren a gyorskorcsolya Világ Kupa-verseny második napján.Pruzsinszky Ivett (71 kg) aranyérmes lett az egyesült államokbeli Scrantonban megrendezett 1. női ökölvívó-világbajnokságon, miután a döntőben pontozással verte az orosz Kolpakovát.Az NBA legutóbbi játéknapján: Toronto–Boston 69:85, Philadelphia–Memphis 87:93, LA Clippers–Indiana 103:72, Sacramento–Dallas 114:120 – hosszabbítás után, Seattle–Milwaukee 97:83.Ronald Koeman lett az Ajax labdarúgócsapatának vezetőedzője. Segítője a korábban ugyancsak sokszoros válogatott Ruud Krol lesz.Továbbra is a Liverpool vezeti a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS klub világranglistáját, 2. a Barcelona, 3. a Bayern.Színvonalas mérkőzésen szenvedett vereséget Iglón a női I. tekeliga 9. fordulójában a nagymagyari csapat: Sp. N. Ves–Zlaté Klasy 14:6 (faarány: 2629:2499). Legeredményesebb vendégek: Bartalos Éva 450, Csicsay Mária 432, Vlahy Éva 416. Az élmezőny: 1. Sučany 12, Podbrezová 11, 3. Zl. Klasy 10.A csoportbeosztás szombati sorsolása után felgyorsult az internetes jegyértékesítés a május 31-én kezdődő futball-világbajnokságra.A Forma–1-ben a pilóták és a konstruktőrök között is címvédő Ferrari az idei, F2001-es autóval kezdi a 2002-es versenysorozatot.Az első modernkori olimpiának otthont adó athéni stadionban hétfőn átadták az olimpiai fáklyát a jövő évi (február 8–24.) Salt Lake City-i téli játékok rendezőinek.Elképzelhető, hogy a Kuvaiti Labdarúgó Szövetség kölcsönadja Berti Vogst szövetségi kapitányt Szaúd-Arábiának, hogy segítse a válogatott világbajnoki felkészülését.Megkezdődött a bírósági vizsgálata az idei Forma–1-es Ausztrál Nagydíjon történt balesetnek, melynek során életét vesztette Graham Beveridge pályamunkás.Csak két idegenlégiós (Zebics, Gegics) nem jelent meg a kassai FC futballcsapatának tegnapi edzésén.u Veronika Zuzulová hetedik lett a műlesikló Európa Kupa tegnapi, svédországi viadalán.Martina Moravcová ismét remekelt a sanghaji rövidpályás úszó Világ Kupa-versenyen: 100 gyorson és 100 vegyesen az első, 50 pillangón pedig a második helyen végzett. Ötven női mellen a kínai Luo Kszü-jüan és Li Vej világcsúcsot javított (holtversenyben lettek elsők).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?