EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

A Szlovák Televízió kérésére vasárnap 19.30 órakor rendezik a Trenčín–Slovan I. ligás labdarúgó-mérkőzést.
Dominik Hrbatý nem jutott a római tenisztorna 3. fordulójába, miután 6:1, 6:4 arányban kikapott a cseh Jiří Nováktól.

A Szlovák Televízió kérésére vasárnap 19.30 órakor rendezik a Trenčín–Slovan I. ligás labdarúgó-mérkőzést.

Dominik Hrbatý nem jutott a római tenisztorna 3. fordulójába, miután 6:1, 6:4 arányban kikapott a cseh Jiří Nováktól.

Ivan Hlinka, az Omszk jégkorongcsapatának cseh edzője befejezi ténykedését az orosz klubnál, annak ellenére is, hogy az egyesület a szerződés meghosszabbítását javasolta. Ivan Hlinka az utóbbi négy évben külföldön edzősködött, s most már honvágya volt.

Szlovákia labdarúgó-válogatottja június 7-én 20.15-től Pozsonyban játssza Európa-bajnoki selejtező mérkőzését Törökország ellen, négy nap múlva, június 11-én közép-európai idő szerint 21.00 órakor Middlesbrough-ban lép pályára Anglia ellen.

Már hagyományosan május első felében rendezik a kerékpáros Béke-versenyt, az 56. seregszemle ma kezdődik Olomoucban, Szlovákia nem indít csapatot, a győztes 250 ezer korona prémiumot kap.

A berlini tenisztorna nyolcaddöntőjében Daniela Hantuchová 4:6, 6:4, 7:6 arányban legyőzte a svájci Marie-Gaianeh Mikaeliant.

A skót labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának zárómérkőzésén: Motherwell–Celtic Glasgow 0:4. Az élcsoport: 1. Celtic 88 pont (87:24), 2. Rangers 88 (89:27).

Michael Jordan nem marad a Washingtonnál: miután játékosként visszavonult, szóba került, hogy ő lesz ismét a szakmai elnök, de ezt nem vállalta.

Az Arsenal Robert Pires és Jermaine Pennant 3-3 góljával 6:1-re kiütötte a Southamptont az angol labdarúgó Premier League 37. fordulójának zárómérkőzésén. A két csapat jövő szombaton a FA Kupa-döntőben is találkozik. Az élcsoport: 1. (már bajnok) Manchester United 80 pont, 2. Arsenal 75.

Nagyon nehéz csoportba került a magyar jégkorong-válogatott a jövő évi divízió I-es világbajnokságon. Az olimpiai negyedik, az idei A-csoportos vb-ről búcsúzó fehérorosz, valamint a norvég, a brit, a holland és a divízió II-ből felkerült belga együttes lesz az ellenfél.

A Lothar Matthäus által irányított Partizan Beograd négy fordulóval a zárás előtt megnyerte a szerb-montenegrói labdarúgó-bajnokságot. A játékosként világbajnok német szakembert decemberben nevezték ki a fővárosi csapat vezetőedzőjévé, azóta az együttes 12 mérkőzésből 10-szer győzött.u Az óriási érdeklődés miatt a tervezett időpontnál egy nappal korábban, már szerdán elkezdte árusítani a labdarúgó UEFA Kupa döntőjére szóló jegyeket az FC Porto.

Veszélybe került a 2010-es téli olimpia megrendezésére irányuló osztrák pályázat, mert Salzburg és Kitzbühel „összeveszett”. A játékok központja, Salzburg felrúgva az eredeti megállapodást, magának követeli a curling-versenyeket.

Néhány alattomos szabálytalanság után összeverekedett a német Bundesligában szereplő Werder Bremen két labdarúgója. A francia Johan Micoud a keddi gyakorlás során belerúgott a horvát Ivica Banovicsba, aki dühében nekiesett csapattársának, és a többi játékos választotta szét őket.

A Manchester United rövid időn belül szerződést akar hosszabbítani Sir Alex Fergusonnal, pedig az angol labdarúgó-bajnokság győztesének vezetőedzőjét 2005-ig amúgy is kontraktus köti a klubhoz.

Oliver Kahn gondolkodik azon, hogy kilenc év után elhagyja a Bayern München labdarúgócsapatát s külföldön folytatja sikerekben rendkívül gazdag pályafutását.

Két évvel visszatérése után Teddy Sheringhamnek távoznia kell az angol Tottenham Hotspur labdarúgócsapatától, mert nem újítják meg nyáron lejáró szerződését.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?