EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Egy rendőrzászlóst is előállítottak rendzavarás miatt a szombati Ferencváros–Újpest mérkőzést követően. A 27 éves rendőr magánemberként vett részt a mérkőzésen.

Egy rendőrzászlóst is előállítottak rendzavarás miatt a szombati Ferencváros–Újpest mérkőzést követően. A 27 éves rendőr magánemberként vett részt a mérkőzésen.

Ahogy a nők mezőnyében, úgy a férfiak között is a dobogó harmadik fokára állhatott fel a legjobb magyar az öttusázók Világ Kupa-sorozatának első állomásán, a mexikói Hermosillóban. Kállai Ákost a litván Edvinas Krungolcas és Andrejus Zadnieprovskis előzte meg. Csapatban a Kállai, Horváth Viktor, Fülep Sándor összeállítású trió végzett az élen.

A scottsdale-i tenisztorna döntőjében az ausztrál Lleyton Hewitt 6:4, 6:4 arányban legyőzte honfitársát, Mark Philippoussist.

Családi „perpatvar” miatt letartóztatták Riddick Bowe korábbi profi nehézsúlyú világbajnok ökölvívót, pedig pénteken amúgy is rács mögé került volna egy korábbi ítélet következtében.

A bajor államügyészség adócsalás miatt letartóztatási parancsot adott ki Karl-Heinz Wildmoser, az 1860 München labdarúgóklub elnöke ellen.

Az NBA legutóbbi játéknapján: New York–Washington 97:96, LA Lakers–Philadelphia 106:92, Boston–San Antonio 74:94 Detroit–Golden State 107:105, Orlando–Denver 111:98, Toronto–Memphis 106:119, New Orleans–New Jersey 92:102, Phoenix–Minnesota 98:105, Sacramento–Indiana 107:88.

Tüdőgyulladás miatt nem indul a szerdától vasárnapig tartó alpesisí Világ Kupa lillehammeri döntőjében Christian Mayer, az osztrákok klasszisa.

Játékvezetői műhibára hivatkozva a Hansa Rostock megóvta vasárnapi, hannoveri bajnoki labdarúgó-mérkőzését.

Megérkezett Debrecenbe Sabin Ilie, többszörös román válogatott csatár, a spanyol elsőosztályú Alavésben futballozó Adrian Ilie öccse.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?