EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Risztov Éva máris csúcsformában van: az úszók fűzfői ellenőrző versenyén 1500 gyorson megjavította saját országos csúcsát (16:21,82).

Ittas vezetés miatt letartóztatták Pernell Whitakert, az 1984-es Los Angeles-i olimpián 60 kg-ban aranyérmes amerikai ökölvívót.

A 66 kg-os Ungvári Miklós aranyérmet nyert a 38.

Risztov Éva máris csúcsformában van: az úszók fűzfői ellenőrző versenyén 1500 gyorson megjavította saját országos csúcsát (16:21,82).

Ittas vezetés miatt letartóztatták Pernell Whitakert, az 1984-es Los Angeles-i olimpián 60 kg-ban aranyérmes amerikai ökölvívót.

A 66 kg-os Ungvári Miklós aranyérmet nyert a 38. cselgáncs Hungária Kupán, miután a döntőben legyőzte a kubai Arenicát.

Nandrolon használata miatt felfüggesztették a játékjogát Carlos Gurpeginek, az Athletic Bilbao labdarúgójának.

Az amerikai Venus Williams nyerte az antwerpeni női tenisztornát, miután a döntőben 6:2, 6:4-re verte a hazai Kim Clijsterst. Az elődöntőben: V. Williams–Hantuchová 6:1, 6:4.

Edzés közben balesetet szenvedett Paolo Savoldelli, a Telekom olasz országúti kerékpárosa. A tavalyi Giro d’ Italia győztesének eltört az orra és a járomcsontja.

Barátságos nemzetek közötti labdarúgó-mérkőzésen Splitben: Lengyelország–Macedónia 3:0 (3:0).

A magyar Lengyel Balázs ezüs-, Nemcsik Zsolt bronzérmet szerzett a bonni kardvívó Világ Kupa-versenyen. A győzelmet az orosz Pozdnyakov szerezte meg.

Könnyen lehet, hogy be kell fejeznie pályafutását Krisztijan Djordjevicsnek, a Schalke szerb labdarúgójának. A 27 éves középpályás február 4-én edzésen szenvedett nyakcsigolya-sérülést, miután ütközött egy társával.

Marseilleben a férfi ATP-tenisztorna döntőjében: Federer–Björkman 6:2, 7:6 (8:6). Az elődöntőben: Federer–Kučera 7:6 (5) 6:3.

A Manchester Unitednél nagyon elégedettek a holland Ruud van Nistelrooy teljesítményével, és szeretnék évekig a klubhoz kötni a csatárt. A The Sun információ szerint az MU öt évre szóló szerződést kínált a játékosnak, aki öt év alatt 31 millió eurót keresne.

Anelka, a Manchester City csatára 2002 áprilisában játszott utoljára a francia válogatottban. A játékos most végleg becsukta maga mögött az ajtót. „Számomra a válogatottság már a múlthoz tartozik!” – nyilatkozta a labdarúgó.

A pozsonyi fedett pályás atlétikai viadalon Lucia Klocová 2:39,74 percre javította az 1000 m-es női futás fedett pályás országos rekordját.

„A Forma–1 az életem, számomra nincs fontosabb dolog a világon. Szinte fájdalmat okoz, amikor nem vagyok elég gyors, imádom a száguldást, a győzelmet” – mondta Coulthard, a McLaren-Mercedes versenyzője. A 31 éves skót pilóta egy ideig évről évre azt hangoztatta a szezonkezdés előtt: világbajnok lesz, eddig nem valósult meg az álma.

Mike Tyson nem érzi jól magát, fáj a háta és szerda óta nem tudott edzeni. Ez azért nagy baj, mert szombaton, február 22-én, Memphisben az amerikai Clifford Etienne-nel kellene mérkőznie. Ez az összecsapás lenne az egykori profi nehézsúlyú bokszvilágbajnok nagy visszatérése.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?