EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Labdarúgó Eb-selejtezőn: Szerbia-Montenegró (Jugoszlávia)– Azerbajdzsán 2:2 (2:0), Mijatovics (32.), Lazetics (52.), ill. Gurbanov (59., 78.).
A Tibor Szalai, Gabriel Schmiedt edzőpáros irányítja majd a továbbiakban a férfi HIL-ben szereplő kassai kézilabdacsapatot.

Labdarúgó Eb-selejtezőn: Szerbia-Montenegró (Jugoszlávia)– Azerbajdzsán 2:2 (2:0), Mijatovics (32.), Lazetics (52.), ill. Gurbanov (59., 78.).

A Tibor Szalai, Gabriel Schmiedt edzőpáros irányítja majd a továbbiakban a férfi HIL-ben szereplő kassai kézilabdacsapatot.

A dohai női tenisztornán a szlovák Martina Suchá 6:4, 6:2 arányú vereséget szenvedett a 3. helyen kiemelt bolgár Magdalena Maleevától.

Rene Fasel, a Nemzetközi Jégkorong Szövetség elnöke Prágában kijelentette: ha nem készülne el időben a cseh fővárosban az új téli stadion, akkor Pardubicében rendeznék a 2004-es vb-t.

Az angol sajtó szerint Stanislav Varga a lehető legjobbkor távozott a Sunderland süllyedő hajójáról. A 30 éves labdarúgó a minap a skót Celtic csapatába igazolt, ám játékengedélye még nem érkezett meg.

A 80. percben félbeszakadt a magyar olimpiai futballválogatott második ciprusi felkészülési mérkőzése, miután a szakadó esőtől felázott nicosiai pálya talaját a bíró alkalmatlannak ítélte a játékra. Róth Antal együttese 2:2-es döntetlenre állt a házigazdák korosztályos csapata ellen.

Három pontot levontak a cseh jégkorong Extraliga éllovasától, a Pardubice együttesétől, mert a csapat egyik hátvédje, Michael Vyhlídal doppingolt.

A németországi Reit im Winklben sífutó Világ Kupa-viadalt rendeztek. A férfi sprintet az olasz Cristian Zorzi nyerte, a nőknél a norvég Marit Björgen volt a leggyorsabb.

Megszökött az emberrablók fogságából a brazil élvonalbeli Sao Paulo egyik labdarúgójának édesapja.

A jövőben a brit atlétikai válogatott edzőjeként tevékenykedik Linford Christie. Az olimpiai és világbajnok sprinter a Lipcsében hét végén sorra kerülő Európa Kupán mutatkozik be új szerepkörében.u Április 12-én vagy 26-án újra a lengyel Maciej Zegan lesz Artur Grigorjan ellenfele a WBO profi ökölvívó-szervezet könnyűsúlyú bajnoki címéért.

Kómába esett egy olasz profi ökölvívó: Antonio Perugino a kórházban, a vizsgálat során vesztette el az eszméletét. A középsúlyú öklöző kedden este pontozásos vereséget szenvedett az argentin Orlando Acunától, a bormiói sportpalotában. A meccs után néhány órával rosszul lett, ezért szorult orvosi segítségre.

Stadler József csalás és más bűncselekmények miatt első fokon kiszabott öt és féléves börtönbüntetését az eljárás elhúzódása, illetve a vádlott megrendült egészségi állapota miatt négy és fél év fogházra enyhítette a Legfelsőbb Bíróság.

A 102 labdarúgócsapat alkotta Európai Klubfórum érdekelt tagjai kijelentették: elképzelhető, hogy nem engedik el játékosaikat a júniusi Konföderációs Kupára, mert a zsúfolt versenynaptár miatt már így is túl nagy nyomás nehezedik rájuk.

Magabiztos teljesítménnyel a bronzcsatában 86:59-re nyert a kaposvári férfi kosárlabdacsapat az ukrán Himik Juzsnyij ellen, és 17 együttes közül a harmadik helyen végzett a regionális Európa Kupa Északi Főcsoportjában.

Előkészületi futballmeccsek: Dunaferr–Kecskemét 0:4, Kispest– Szolnok 1:2, Sopron–Dortmund (amatőrök) 2:1, Újpest–Torpedo Kutaiszi 4:1, ZTE–Limasszol 5:2, Siófok–Hyundai (koreai) 1:0.

A LOTO I. húzásának nyerőszámai: 2, 9, 19, 27, 41, 49; pótszám: 37. II. húzás: 13, 20, 30, 36, 40, 43; pótszám: 29. JOKER-szám: 977 765. A KENO tegnapi nyerőszámai: 13, 15, 18, 21, 25, 31, 41, 42, 46, 49, 50, 51, 52, 58, 59, 64, 65, 71, 79, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?