EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Súlyos vereséget szenvedett a női kézilabda Bajnokok Ligája 3. fordulójában az Fradi: Viborg–Ferencváros 34:26 (16:11).

Súlyos vereséget szenvedett a női kézilabda Bajnokok Ligája 3. fordulójában az Fradi: Viborg–Ferencváros 34:26 (16:11).

Sorsoltak a görögországi női kosárlabda Európa-bajnokságra – A-csoport: Franciaország, Lengyelország, Jugoszlávia, Csehország, Izrael, Görögország; B-csoport: Oroszország, Spanyolország, Belgium, Ukrajna, Szlovákia, Magyarország.

Pavol Hurajt ezüstérmet szerzett a tarvisiói téli Universiade 20 km-es biatlon számában.

Az örmény származású Artur Grigorjan tizenhetedik alkalommal védte meg a Boksz Világszervezet könnyűsúlyú bajnoki címét. A WBO esseni gáláján Erdei Zsolt klubtársa pontozással győzött a lengyel Maciej Zegan ellen.

A 17 éves Myriam Casanova edzője lett az egykori világelső svájci teniszező, Martina Hingis édesanyja. Melanie Molitor egyelőre addig vállalta a világranglistán 53. svájci tehetség felkészítését, amíg a jelenleg sérült lánya fel nem épül.

A brazil Giovane Elber góljával a Bayern München 1:0-ra nyert a Schalke 04 otthonában rendezett barátságos mérkőzésen, amelyen elbúcsúzott a labdarúgástól a két csapat és a német válogatott egykori meghatározó játékosa, Olaf Thon.

Jól kezdte az évet a magyar férfi kardválogatott, amely remek vívással megnyerte a párizsi Világ Kupa-versenyt.

Nizzában, a francia bajnok Olympique ellen kezdte szereplését a Honvéd a vízilabda BL Piros-csoportjában és tartalékosan is biztos, 10:7-es győzelmet aratott. Jugoszláviában 5:4-re nyert a Vasas a vízilabda KEK-negyeddöntő első mérkőzésén a Jadran Herceg Novi ellen. Visszavágó: február 1-jén.

A másodosztályú Rákospalota már két forduló után kiharcolta a döntőbe jutást a labdarúgó terembajnokság szombati, dunaújvárosi selejtezőtornáján. Vasárnap az FTC–Pécs zárómeccsen dőlt el a továbbjutás sorsa, az FTC 4:2-re nyert.

Polgár Judit sötéttel bravúros döntetlent ért el a FIDE-világbajnok ukrán Ruszlan Ponomarjov ellen a hollandiai Wijk aan Zee-ben zajló hagyományos sakktorna 6. fordulójában, s továbbra is az élen áll.

Az illetékes bizottság a tavaly május 13-án 63 éves korában agyvérzés következtében elhunyt Valerij Lobanovszkijt választotta a 2002-es „Év emberének” Ukrajnában. A világhírű futballtréner az első sportszemélyiség, aki ebben az elismerésben részesül.

Úgy döntött, nem igazolja le Paul Gascoigne-t az a kínai élvonalbeli klub, amely kétnapos próbajátékot biztosított a szebb napokat is megélt angol futballistának.

A világ egyik legtekintélyesebb sportlapja, a L Equipe olvasói szerint Zinedine Zidane, a Real Madrid labdarúgócsapatának középpályása a legkiemelkedőbb francia sportszemélyiség.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség a dél-amerikai tiltakozás ellenére nem változtat a 2006-os világbajnokság selejtezőjének új lebonyolítási rendszerén.

Peter Schmeichel, az angol Premier League-ben szereplő Manchester City labdarúgója jövőre, 40 évesen sem kíván visszavonulni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?