EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Kanadában elkezdődött a junior jégkorong-világbajnokság: Svájc–Fehéroroszország 4:2, O-roszország–USA 5:1, Finnország– Németország 4:0, Kanada–Svédország 8:2. A szlovák válogatott ma hajnalban a fehéroroszok ellen játszott.

Kanadában elkezdődött a junior jégkorong-világbajnokság: Svájc–Fehéroroszország 4:2, O-roszország–USA 5:1, Finnország– Németország 4:0, Kanada–Svédország 8:2. A szlovák válogatott ma hajnalban a fehéroroszok ellen játszott.

A napok óta tartó meleg idő miatt nem tudják megrendezni a németországi Berchtesgadenbe tervezett női alpesi sí Világ Kupa versenyeket. Január 4-én óriásműlesikló-, míg egy nappal később műlesikló viadal lett volna. Az még kérdéses, hogy egy későbbi időpontban sor kerül-e a két eseményre.

Viktor Janukovics ukrán kormányfő tanácsadója lesz Szergej Bubka olimpiai bajnok és hatszoros vb-aranyérmes rúdugró.

Zártláncú kommunikációs rendszert működtetnek majd a szervezők a 2004-es portugáliai labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt. Az 5,5 millió euróért kiépítendő csatornán a rendőrök és a kommandósok, valamint a mentősök beszélhetnek.

Egy felmérés szerint a 2012-es olimpia rendezéséért versengő öt német város közül Hamburg és Düsseldorf pályázata a legesélyesebb.

Hatévi szünet után vasárnap (18.00 – élőben közvetíti az m2) ismét megrendezik a vízilabda Szuper Kupa-döntőt: a Komjádi uszodában a KEK-győztes Vasas a BL-címvédő Pireuszt fogadja.

A legjelentősebb kerékpáros internetes szaklap, a Cyclingnews az olasz Mario Cippolinit választotta a 2002-es év legjobbjának. Második helyen az utóbbi négy Tour de France-on egyeduralkodó amerikai Lance Armstrong végzett.

Három meccset játszottak az NBA-ben Washington–Detroit 82:87, New Orleans–Dallas 81:83 és Seattle–Toronto 97:88.

Az olasz labdarúgó-bajnokság második osztályában sereghajtó Salernitana elbocsátotta a cseh Zdeněk Zeman vezetőedzőt.

Németországban a szponzorok idén 1,28 milliárd euróval támogatták a sportot. Ez 1,5 százalékkal kevesebb, mint tavaly. A Sponsornews című lap által 1992 óta végzett felmérés szerint első alkalommal csökkent a támogatás.

Harmadszor is megnősült Joseph Blatter: a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség 66 éves elnöke december 23-án esküdött örök hűséget a 40 esztendős Graziella Biancának, Svájcban.

A Davosban zajló jégkorong Spengler Kupán: Kanada–Köln 5:4, Köln–Sparta 3:1.

Németországban a labdarúgó-világbajnokság döntője volt idén a legnézettebb tévés sportesemény. Az első tíz közé a koreai–japán közös rendezésű torna hét mérkőzése került.

A Dél-afrikai Köztársaság és Marokkó után a Tunéziai Labdarúgó Szövetség is bejelentette, hogy versenybe száll a 2010-es világbajnokság rendezési jogáért.

A KENO 10 pénteki nyerőszámai a következők: 1, 2, 3, 6, 7, 13, 14, 27, 29, 36, 38, 41, 50, 53, 55, 57, 63, 66, 67, 78.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?