EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Remek teljesítményt nyújtottak a bősi fiatalok a csehországi Chrastavban rendezett nemzetközi kötöttfogású birkózóviadalon, ahol tízpontos előnnyel megnyerték a csapatversenyt, nyolcan (Kovács Attila, Fernyák Attila, Kovács László, Nagy Péter, Ollé Róbert, Jakus Sándor, Földes Károly és Kovács Ingri

Remek teljesítményt nyújtottak a bősi fiatalok a csehországi Chrastavban rendezett nemzetközi kötöttfogású birkózóviadalon, ahol tízpontos előnnyel megnyerték a csapatversenyt, nyolcan (Kovács Attila, Fernyák Attila, Kovács László, Nagy Péter, Ollé Róbert, Jakus Sándor, Földes Károly és Kovács Ingrid) pedig súlycsoportjukban az élen végeztek.

Martina Moravcová háromszor is felállhatott a dobogóra a sanghaji rövidpályás úszó Világ Kupa-viadal 2. versenynapján: 100 vegyesen az 1., 100 gyorson a 2., 50 pillangón pedig a 3. helyen ért célba. 200 mellen a kínai Csi Huj világcsúcsot (2:18,86) úszott.

Az osztrák Stephan Eberharter nyerte a kanadai Lake Louise-ban rendezett férfi szuper-óriásműlesikló Világ Kupa-viadalt.

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján: LA Lakers–Minnesota 107:110, LA Clippers–Indiana 87:92, Memphis–Toronto 87:92, Boston–New Orleans 95:86, Sacramento–Houston 103:84, Seattle–New Jersey 96:95.

Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke szerint a mai futball egyik legnagyobb gondját az okozza, hogy a játékosok nem tisztelik a játékvezetőket.

Három héttel a férfiak között nyert sakkolimpiai ezüstérme után a spanyolországi Benidormban rendezett rapidtorna megnyerésével gyarapította sikereinek számát Polgár Judit.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?