EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Polgár Judit legyőzte a világranglista-vezető Garri Kaszparovot a moszkvai Oroszország–Világválogatott sakkmérkőzésen. A magyar nagymester először tudott nyerni a világ legjobbja ellen. Öt forduló után a Világválogatott 25,5:24,5-re vezet.
Marek Fabuľa, az élvonalban szereplő Ružomberok labdarúgója a II.

Polgár Judit legyőzte a világranglista-vezető Garri Kaszparovot a moszkvai Oroszország–Világválogatott sakkmérkőzésen. A magyar nagymester először tudott nyerni a világ legjobbja ellen. Öt forduló után a Világválogatott 25,5:24,5-re vezet.

Marek Fabuľa, az élvonalban szereplő Ružomberok labdarúgója a II. ligás Prešov együttesébe igazolt.

A páros után egyesben is győzelemmel mutatkozott be (Molik 7:5, 6:1) Mandula Petra a 140 ezer dollár összdíjazású sanghaji tenisztornán. Bahiaban Martina Suchá 6:1, 6:4-re kikapott a szlovén Katarina Srebotniktól.

A férfi kosárlabda Cseh–Szlovák Kupa legutóbbi fordulójában: USK Praha–Komárno 101:59 és Pezinok–Komárno 117:40.

Több hétre harcképtelenné vált Vladimír Šmicer, a Bajnokok Ligájában érdekelt FC Liverpool labdarúgója. A cseh középpályás pénteken, a Jugoszlávia elleni barátságos mérkőzésen (5:0) szenvedett lábujjtörést.

A világranglista 206. helyén áll Kuti Kis Rita bejutott a legjobb 16 közé a 75 ezer dollár összdíjazású franciaországi tenisztornán, miután 6:4, 6:1-re legyőzte a spanyol Best.

Fényes nappal, a nyílt utcán rabolták ki Marc Rosset olimpiai bajnok svájci teniszezőt.

Paul Scholes, az MU futballcsapatának középpályása tegnap térdműtéten esett át, ami azt jelenti, hat hétig nem játszhat, így nem szerepel majd az október 12-én Pozsonyban pályára lépő angol válogatottban.

A KENO 10 nyerőszámai: 5, 25, 26, 27, 29, 31, 38, 39, 45, 46, 50, 54, 55, 56, 58, 67, 68, 73, 76, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?