EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Vasárnap két labdarúgó Eb-selejtezőt játszottak – 10. csoport: Svájc –Grúzia 4:1 (1:0), Frei (37.), H. Yakin (63.), Müller (74.), Chapuisat (82.), ill. Arveladze (62.). A Bázelban rendezett meccset 20 000 néző előtt a szlovák Hriňák vezette. 7. csoport: Liechtenstein–Macedónia 1:1 (0:1), Stocklasa (92.), ill.

Vasárnap két labdarúgó Eb-selejtezőt játszottak – 10. csoport: Svájc –Grúzia 4:1 (1:0), Frei (37.), H. Yakin (63.), Müller (74.), Chapuisat (82.), ill. Arveladze (62.). A Bázelban rendezett meccset 20 000 néző előtt a szlovák Hriňák vezette. 7. csoport: Liechtenstein–Macedónia 1:1 (0:1), Stocklasa (92.), ill. Hrisztov (8.).

A 120 kg-osok között induló magyar Aubéli Ottó az 5. helyen végzett a teheráni szabadfogású birkózó-vb-n. A bősi Fernyák István (66 kg) és Peter Pecha (120 kg) nem jutott tovább csoportjából.

Legerősebb összetételben szerepel Románia teniszválogatottja az Eperjesen sorra kerülő (szeptember 20–22.) Davis Kupa-osztályozón. A keret: Andrej Pavel (30. a világranglistán), Adrian Voinea (63.), Gabriel Trifu (176.) és Victor Hanescu (185.).

Döntetlennel (1:1) végződött a Sopron–Ferencváros labdarúgó-mérkőzés, amelyet Simon Tibornak, a házigazdák áprilisban elhunyt vezetőedzőjének és a vendégek egykori játékosának emlékére rendeztek. A találkozó bevételét a brutális támadás következtében elhunyt sportember sírkövének elkészítésére fordítják.

Max Biaggi, a 250 kcm-ben háromszoros világbajnok olasz motorversenyző 38 ezer eurót ajánlott fel a csehországi árvízkárosultak javára.

Az előző idény végén elkönyvelt rekordveszteség után a skót bajnok Glasgow Rangers labdarúgóklub inkább az utánpótlás-nevelésre összpontosít.

Egyre valószínűbb, hogy a világbajnokság egyik felfedezettjeként ünnepelt Ilhan Mansiz jövő nyáron elhagyja a Besiktas labdarúgócsapatát, s Japánba igazol.

Az észak-amerikai profi jégkorongligában szereplő Calgary Flames meghosszabbította az előző idényben 52 találattal gólkirály Jarome Iginla szerződését. A 25 éves támadó 2004-ig, 13 millió dollárért írt alá klubjához.

Az osztrák Andreas Widhölzl nyerte a síugrók nyári Grand Prix-sorozatát.

A jégkorong Euro Tour-sorozat csehországi állomásán: Oroszország–Svédország 1:1 – büntetők-kel az oroszok győztek 2:1-re, Csehország–Finnország 7:2, Finnország–Oroszország 1:0 – hosz-szabbítás után. A Csehország– Svédország meccs lapzárta után ért véget

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?