EREDMÉNYEK – ESEMÉNYEK

Ma játsszák (14.30) a II. labdarúgóliga 9. fordulójának zárómérkőzését, a Žiar–Rim. Sobota találkozót.

Az NB I-es Győri ETO labdarúgócsapatát működtető kft. vezetői kedden Tamási Zsoltot, az eddigi pályaedzőt bízták meg a vezetőedzői teendők ellátásával.

A labdarúgó Szlovák-kupa (1.

Ma játsszák (14.30) a II. labdarúgóliga 9. fordulójának zárómérkőzését, a Žiar–Rim. Sobota találkozót.

Az NB I-es Győri ETO labdarúgócsapatát működtető kft. vezetői kedden Tamási Zsoltot, az eddigi pályaedzőt bízták meg a vezetőedzői teendők ellátásával.

A labdarúgó Szlovák-kupa (1. forduló) tegnapi mérkőzésén: Nováky–FC Košice 3:0 (1:0), góllövők: Faktor (44.), Bugár (82.), Pánis (84.). Ma öt meccs lesz (14.30): Senec–Trnava, Nitra–Inter, Prievidza–Slovan, Slovan B–Dubnica, Vrakuňa–Slov. Grob.

A Katari Labdarúgó Szövetség azt szeretné, ha Milan Máčala irányítaná az ország futballválogatottját. A cseh edző azonban visszautasította az ajánlatot. Az attraktív szerződésért 500 000 dollárt (24 millió korona) kapott volna, valamint 40 000 dollár havi fizetést.

Jozef Chovanec, a cseh labdarúgó-válogatott jelenlegi vezetőedzője prágai sajtóértekezletén határozottan cáfolta: nem igaz az a hír, hogy ő lesz a szlovák együttes trénere.

A tokiói nemzetközi tenisztorna nyitófordulójának érdekesebb eredményei – nők: Szugijama (japán, 3.)–Gubacsi (magyar) 6:4, 6:1; Srebotnik (szlovén)–Cervanová (szlovák) 6:4, 6:2. Férfiak: Kučera (szlovák)–Simoni (olasz) 6:3, 6:4.

Angol játékvezető (Michael Riley) fújja a sípot a szombaton 19 órakor kezdődő Macedónia–Szlovákia labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzésen.

A KENO 10 nyerőszámai: 2, 6, 13, 28, 35, 37, 38, 39, 40, 44, 47, 50, 51, 53, 55, 62, 66, 68, 70, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?