Erdei már nem cirkálósúlyú világbajnok

Budapest |

<p>A Boksz Világtanács (WBC) hivatalosan is megfosztotta Erdei Zsoltot a novemberben megszerzett cirkálósúlyú világbajnoki övétől, mivel a magyar öklöző nem kívánt a súlycsoportban maradni.</p>

A profiboksz.hu szombati értesülése szerint így az Erdei által legyőzött olasz Giacobbe Fragomeni és a lengyel Krzysztóf Wlodarczyk között dől majd el, hogy ki lesz a cirkálósúly új világbajnoka.
    "A félnehézsúly az én igazi súlycsoportom, egyelőre azonban az Universum nem ajánlott fel ebben a kategóriában meccslehetőséget nekem. Meglátjuk, mi lesz" - mondta múlt héten a félnehézsúlyban közel hat évig uralkodó Erdei az MTI-nek.
    Lehet, hogy minden idők legeredményesebb magyar profi bokszolója korábbi félnehézsúlyú WBO-övéért lép szorítóba ismét, mivel az azt "megöröklő" klubtársát, a német Jürgen Bra:hmert nemrég 16 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték súlyos testi sértésért.
    A 31 eddigi profi mérkőzésén veretlen Erdei novemberi sikerével történelmi tettet hajtott végre, mivel ő lett az első magyar, aki két súlycsoportban is vb-övet szerzett, s az első, aki a WBC trónjára ülhetett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?