Elúszott a győri csoportelsőség

<p>A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében a címvédő Győri Audi ETO KC támadásban rengeteg hibával játszva 21:19-re kikapott a norvég Larvik vendégeként, így már biztosan nem végezhet csoportja élén.</p>

ÖSSZEÁLLÍTÁS

A norvég csapat előnye négy pontra nőtt a hatosban a címvédő Győr előtt, Ambros Martín lányai így már nem előzhetik meg azt. A második helyen végezve a másik középdöntős csoport harmadikja lesz majd az ellenfelük a negyeddöntőben.

Pedig a mérkőzésen sokáig a vendég zöld-fehérek domináltak, 24 percen keresztül nem engedték vezetéshez a Larvikot. A győri támadójáték viszont egyre kiszámíthatóbbá vált, félidőben a norvégok 12:9-re vezettek. A fordulás után nagyon rosszul kezdett az ETO, tíz percig nem dobtak gólt Lökéék, így a Larvik hiába nem remekelt támadásban, mégis szép lassan ötgólos előnyt épített fel magának. Ebből a győriek csak faragni tudtak a végére (21:19), reális esélyük nem volt a győzelemre.

„Főleg a második félidő elején hibáztunk sokat, nem azt játszottuk, amit megbeszéltünk, és ami az első félidő nagy részében működött is: ha akkor belőjük a három kimaradt hetest, egészen más meccs is lehetett volna. A végén szépen összeszedtük magunkat, de ezzel a teljesítménnyel itt nem nyerhettünk, és ez nem a bírókon múlott, mi nem tettünk eleget a sikerért” – nyilatkozta Ambros Martín, a győriek vezetőedzője.

A spanyol trénert állítólag szövetségi kapitánynak szeretné megnyerni a román szövetség, amely abba is belemenne, hogy a szakember győri munkáját is megtartsa. „Ez a kérdés nem most aktuális, főleg nem ilyen meccs után: az újságok írhatnak, amit akarnak, mi a Bajnokok Ligájára koncentrálunk. Aki most ilyen információkat dob be, az nem adja meg a kellő tiszteletet a csapatomnak” – hárította el az ezirányú érdeklődést Martín. (nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?