Először nyert az egyetemi csapat

Őrsújfalu |

<p>Tavaly alakult a Selye János Egyetem FC csapata, amely hazai bajnoki mérkőzéseit az őrsújfalui sportlétesítményben játssza.&nbsp;</p>

Bemutatkozása nem sikerült fényesre, ugyanis a komáromi területi bajnokság II., legalacsonyabb osztályának sereghajtójaként végzett. Igaz, hogy négy győzelmüknek és három döntetlenüknek köszönhetően sikerült tizenöt pontot szerezniük, ám ez sem volt elég ahhoz, hogy megelőzzék a tőlük négy ponttal többet zsákmányoló tanyiakat. A mostani idényben vereséget vereségre halmoztak, az elmúlt fordulóban viszont végre valahára megtört a jég, és a találkozóra kilátogató nézők szerint szemet gyönyörködtető, kimondottan tetszetős játékkal, magabiztosan 7:2-re verték a bogyarétieket a VII. liga összecsapásán. „Az előző két fordulóban Megyercsen és Nagyszigeten már látszott, hogy többre érdemes a csapat. Szombaton aztán áttörtük a gátat, és tökéletes helyzetkihasználásunknak és pazar teljesítményünk nyomán simán elbántunk az ellenfelünkkel, és kiharcoltuk az első három bajnoki pontot. Úgy tűnt, hogy a tabellán elfoglalt utolsó helyünkből kiindulva a bogyarétiek lebecsültek bennünket, ezt használtuk ki kellőképpen” – örvendezett Szuri András, a komáromiak klubelnöke, aki játékosként két góllal járult hozzá csapata nagyarányú győzelméhez. Az őszi idényzáró meccsen Bajcson lépnek pályára az egyetemisták, és legalább egy ponttal szeretnének távozni az újonc otthonából. „Optimizmusunk töretlen, hiszen kezd összeérni a csapat. A kemény és változatos edzéseket rendszerint 13–15 labdarúgónk látogatja, így erőnlétileg is jó állapotban vagyunk. Tavasszal visszatér hozzánk csapatkapitányunk, Mezei Balázs, aki jelenleg külföldön végzi tanulmányait. Vele még erősebbek leszünk” – szögezte le a klubvezető.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?