Elherdálták a pontokat az ekeliek

Ekel |

<p>Elherdálták kétgólos előnyüket a vendéglátók szombat délután a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjában, a hosszabbításban pedig a vendégek akár padlóra is küldhették volna a favorizált ekelieket.</p>

A Grajcár-legénység alighanem azt hitte, hogy könnyűszerrel padlóra küldheti ellenfelét, mely az őszi idényben még nem szerzett győzelmet és három döntetlennel a tabella utolsó előtti helyén tanyázik. Nem így történt. Az első félidőben a szurkolók elégedetlenek voltak a párharc színvonalával, iramával. A hazaiak ugyan már a kezdőrúgást követően támadásba lendültek, ám góllal kecsegtető helyzeteiket rendre elpuskázták. Az első negyedórában Novák, Turza és Erdei lövése célt tévesztett. A 18. percben Turza viharzott el a labdával a bal szélen, jól időzített beadását Faragó hét méterről lőtte a hálóba. A vendégek nem roppantak össze. Továbbra is zártan védekeztek, labdatartásra rendezkedtek be. Olykor gyors ellentámadásokkal kísérleteztek. Sokáig eredménytelenül. Fordulás után szerepet cserélt Faragó Turzával. A 65. percben az első hazai találat szerzője kedveskedett társának gólpasszal. A hazaiak alighanem már ekkor elkönyvelték a három pontot. A nagysallóiak viszont rákapcsoltak és öt perc leforgása alatt egyenlítettek. Mindkét esetben Martin Banda volt a gólszerző. Előbb a 72. percben a hazai védők megingásából húzott hasznot, majd a 76. percben leadott lövésénél Mautner nagyot hibázott. A hektikus hajrában a csereként beállt Banda Béla Fejese a kapufáról Piros elé pattant, aki azonban a léc fölé bólintott. A vendégek gólveszélyes kontrája is kihasználatlan maradt, a mérkőzés így igazságosnak mondható pontosztozkodással fejeződött be. (ái, csf)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?