Elfáradtak a hajrára

Vágsellye. A papírformának megfelelően könnyen nyert szombaton Vágsellyén a Hypo a női kézilabda WHIL alapszakaszának utolsó előt-ti, 25. fordulójában. Darina Braunová védencei nagy akarással küzdöttek, de a végére alaposan elfáradtak.

Vágsellye. A papírformának megfelelően könnyen nyert szombaton Vágsellyén a Hypo a női kézilabda WHIL alapszakaszának utolsó előt-ti, 25. fordulójában. Darina Braunová védencei nagy akarással küzdöttek, de a végére alaposan elfáradtak. Nem csoda, mivel több kulcsemberüket nélkülözték (Flaska, Kollárová, Šebíková, Kormanová és Weibelová hiányzott), a mér-kőzés során mindössze hét me-zőnyjátékos lépett pályára (a cserepadon csak ifjúságiak ültek). Remekeltek a szlovák válogatott kapusai, a hazaiak csapatkapitánya Koday Lívia, illetve a túloldalon Mariana Gubová. Mindketten bravúrok sorozatát mutatták be. A vendéglátók közül Ladicsová vitte a prímet, ám a társai nem tudtak boldogulni a jól záró védelemmel. Például Hrabovská mindössze egy akciógólt l#tt, igaz, hét büntet#t értékesített, de négyet elpuskázott... „Dicséret illeti védenceimet, mert kiadták magukból a maximumot. Megnehezítettük az esélyes dolgát, ám sajnos, ilyen összeállításban többre nem futotta” – szögezte le a Duslo vezetőedzője.

„Végig mi irányítottuk a játékot, s megérdemelten nyertünk. Zsúfolt a műsorunk (vasárnap már Nyitrán játszottak – a szerk. megj.), ezért a lányok csak annyit adtak ki magukból, amennyi a győzelemhez kellett. Megmondom őszintén, meg sem fordult a fejemben, hogy esetleg kikaphatunk. Akkor sem ijedtem meg, amikor a második félidőben a hazaiak átvették a vezetést” – mondta lapunknak Gyurka János, a bécsiek magyar mestere.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?