Élete legjobb mérkőzése

Priskin Tamás kiváló teljesítményt nyújtott a ZTE elleni bajnokin a labdarúgó Arany Ászok Liga 19. fordulójában. A 18 esztendős futballista oroszlánrészt vállalt a Győri ETO 4:1-es győzelmében. A komáromi származású csatár két gólt lőtt, és csapata további találatainál is besegített.

Priskin (a háló mögött balról ) szinte minden megmozdulása gólveszélyes volt a ZTE ellennb1.hu-felvételGratulálok a remek játékához.

Köszönöm. Azt hiszem, ez volt pályafutásom legsikeresebb mérkőzése. Jól ment a játék, s annak külön örülök, hogy ezúttal a helyzeteket is sikerült értékesítenem. Az Arany Ászok Ligában először tudtam egy meccsen két gólt szerezni.

Miként estek a győri gólok?

Az elsőnél Kozmér Lacival (a nyáron a Slovanból igazolt Magyarországra – a szerző megj.) csatáztunk a labdáért, s annyira megzavartam a zalaegerszegi védőt, hogy kétségbeesésében a saját kapujába lőtt. Röviddel később Kenesei jól helyezett szabadrúgását a ZTE portása csak kiütni tudta, s közelről a hálóba perdítettem. Hasonló helyzet alakult ki Jäkl fejese után, öt méterről nem volt nehéz növelnem az előnyt. A negyedik gólunknál Vincze Ottót szöktettem, aki nem hibázott.

Úgy hírlik, Lothar Matthäus szövetségi kapitány is felfigyelt játékára.

Óriási megtiszteltetésnek tartom, hogy szóba jött a nevem a nemzeti csapatnál. De a bemutatkozásra még várnom kell. Ugyanis már két esztendeje kérelmeztem a magyar állampolgárságot, de még mindig nem kaptam meg. Azzal biztatnak az illetékesek, hogy napokon belül rendeződik az ügy. Már épp ideje lenne! Azt viszont egyáltalán nem értem, hogy a brazil Leandro tavaly két hónap alatt túlesett az ügyintézésen, pedig ő nem magyar nemzetiség, mint én...

Sokan megmosolyogták, amikor a szezon előtti nyilatkozatában elmondta, hogy idegenben legyőzik a Fradit, s a dobogón akarnak végezni. Aztán a megszerezhető 12 pontból tízet begyűjtöttek. Számított ilyen bravúros kezdésre?

Örülök, hogy beváltak a jóslataim, s remekül rajtoltunk. Evés közben jön meg az étvágy. Ha így folytatjuk, még merészebb terveink is lehetnek, hiszen eddig botladozik a két bajnokesélyes...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?