Elek és Szucsánszki Esztergomban

Szucsi

Pénteken hivatalosan is bemutatták az Esztergomi Vitézek női kézilabdacsapatának új „igazolásait”.

A következő idényben az NB II-ben szereplő klubnál Elek Gábor tölti be a szakmai igazgatói posztot, míg felesége, Szucsánszki Zita az együttes erőnléti edzője lesz. A Ferencváros legendái két hete BL-ezüstéremmel búcsúztak a zöld-fehér klubtól, amelytől jó barátságban váltak el.

„Érdekelt a lehetőség. Engem jobban érdekel az építkezés, mint a felújítás. Itt építkezünk, nagy perspektívát látok benne, ennek mérten vágunk bele a munkába. Izgalmas és szép feladat előtt állunk, nagyon remélem, hogy meg tudjuk valósítani azt, amire szövetkezünk” – mondta Elek a tegnapi sajtótájékoztatón. A harmadosztályban szereplő Vitézek hosszú távú célja ugyanis az NB I-be jutás.

„Most először az a cél, hogy felkerüljünk az NB I B-be, ha ez úgy sikerül, hogy én nem játszom, akkor úgy valósul meg, ha meg játszom, akkor pedig úgy jön össze – tette hozzá Szucsánszki.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?