Elégedett licsérdiek

Pozsony. Nagy várakozás előzte meg a II. labdarúgóliga 9. fordulójának slágermérkőzését, az éllovas licsérdiek és az őket üldöző rimaszombatiak szombati rangadóját. A színvonalas, drámai fordulatokban gazdag, jó iramú összecsapás végül is 2:2-es döntetlennel zárult.

Pozsony. Nagy várakozás előzte meg a II. labdarúgóliga 9. fordulójának slágermérkőzését, az éllovas licsérdiek és az őket üldöző rimaszombatiak szombati rangadóját. A színvonalas, drámai fordulatokban gazdag, jó iramú összecsapás végül is 2:2-es döntetlennel zárult.

Vas Ferenc, a gömöriek klubelnöke: „Az egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Ha nyerünk, akkor az élre ugrottunk volna! Sikerült a pontszerzés, de elérhető közelségben volt a győzelem. Mindkét csapat kezdettől fogva dinamikus, közönségszórakoztató futballt játszott. Ránk rontottak a házigazdák, három nagy helyzetük is volt, de gyorsan ellőtték puskaporukat. Mi pedig a heves licsérdi rohamok után kétszer is lecsaptunk, szépségdíjas gólokat szereztünk, s ez sokkolta az éllovast. Fordulás után gyorsan szépítettek a vendéglátók, ha azonban nem sokkal ezután növeljük előnyünket, akkor eldőlt volna a meccs. A váratlan csere (Piszár helyett Šuhaj lépett pályára), majd a két sérülés (Švikruha, Goga) eléggé megzavarta az együttest. Az ellenfél viszont feltámadt a cseréket követően, sőt, az egyenlítés után, az utolsó másodpercekben a győztes gólt is belőhette volna. Mindent összevetve, valós eredmény született.”

Jozef Vukušič, a licsérdiek edzője (Kölnben szerezte diplomáját – szerk. megj.) így értékelte a rangadót: „Az első félórában szinte teljesen beszorítottuk a gömörieket, ám lehetőségeinket elpuskáztuk. Lesniak szabadrúgásánál már a remekül védő Benko is verve volt, de a labda a felső lécen csattant. Aztán hat perc alatt kétszer bakizott a védelmünk, s két gólt kaptunk. Bevallom, ekkor azt hittem, pont nélkül zárjuk a derbit. Szerencsére, védenceim nem adták fel, példásan küzdöttek, s sikerült egyenlítenünk. Sőt, a hajrában közel álltunk a győztes gól megszerzéséhez. Természetesen nyerni akartunk, azonban az eredmény kedvezőtlen alakulását követően a döntetlennel is elégedett vagyok. Játékosaink kiadták magukból a maximumot, s bebizonyítottuk, méltán pályázunk a feljutásra.” (zsi, sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?