Elégedetlenség mindkét oldalon

Zselíz. Szombat délután kellemetlen hideg és zuhogó eső fogadta Zselízen a pályára lépő futballistákat. A IV. liga délkeleti csoportjában játszó ellenfelek között szakadéknyi különbség tátongott, hiszen a vendég bakaiak ez idáig 16 ponttal gyűjtöttek többet, mint a végeken kullogó hazaiak.

Zselíz. Szombat délután kellemetlen hideg és zuhogó eső fogadta Zselízen a pályára lépő futballistákat. A IV. liga délkeleti csoportjában játszó ellenfelek között szakadéknyi különbség tátongott, hiszen a vendég bakaiak ez idáig 16 ponttal gyűjtöttek többet, mint a végeken kullogó hazaiak.

A csallóköziek ugyan érettebb, összeszokottabb csapat benyomását keltették, ám az első félórában képtelenek voltak enyhe mezőny-fölényüket góolra váltani. A 30. percben aztán megtört a jég, új szerezményük, Kapráľ révén vezetést szerzett a favorit. Ekkor még idegesen pontatlanul, futballoztak a hazaiak, akiknek a mezében egy újonc,a gölnicbányáról (Gelnica) érkezett Tomáš Maras debütált. Fordulás után a bakaiak jobbára a gyors ellentámadásokra összpontosítottak, kontráikból, helyzeteikből azonban képtelenek voltak hasznot húzni. Ez elsősorban annak tudható be, hogy a vendéglátók kapusa, Barecz Norbert káprázatos formában védett.

A zseliziek négy perccel a meccs vége előtt kiegyenlítettek (Kokoška), az utolsó percben pedig Barecz Ľubomír akár a győzelmet jelentő találatot is megszerezhette volna. „Mi ma itt két pontot veszítettünk. Az első félidőben két, fordulás után további négy ziccert puskáztak el a mieink” – ezekkel a szavakkal értékelte védencei teljesítményét Szaban Tibor, a bakaiak szakvezetője a döntetlennel végződött párharc végén. Kollégája, Pavol Sakáč szerint újdonsült tanítványai akár három pontot is szerezhettek volna. „Az első félidei gyatra teljesítményünk után a másik játékrészben feljavultunk. A legvégén a Fortuna is elpártolt tőlünk” – fogalmazott a zselíziek edzője. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?