Ekeli tornagyőzelem Csallóközaranyoson

ekel
Csallóközaranyos |

Az ekeliek nyerték a nyolc csapat komoly elismerését kiváltó, sok látogatót vonzó 11. R-MAX 1 a.s. teremfocitornát, amelyet a hetényiek rendeztek a csallóközaranyosi sportcsarnokban. 

A nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának harmadik helyén telelő kupagyőztes mindössze a szentpéteriek elleni alapszakaszbeli meccset bukta el, a többi összecsapásból viszont nyertesként került ki. 

Érdekes helyzet alakult ki az A csoportban, ahol az ekeliek, az izsaiak és a szentpéteriek egyaránt hat-hat pontot szereztek, így az elődöntőbe jutásról a jobb gólarány, illetve az egymás elleni meccsek eredménye döntött. 

A B csoportban már nem volt annyira szoros a küzdelem, ugyanis a hetényiek és a keszegfalvaiak csupán egy-egy pontra tettek szert, megkönnyítve ezzel a csallóközaranyosiak és a perbeteiek dolgát.

„Azt már lassan megszoktuk, hogy mindig akad valami bökkenő. Idén a búcsiak nehezítették meg a dolgunkat, akik az utolsó pillanatban lemondták a részvételüket. Szerencsére az örsújfaluiak beugrottak a helyükre. Parázs hangulatú, szikrázó, ám sportszerű mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi. Szemléltetésül: a szentpéteriek már háromgólos előnyre tettek szert az örsújfaluiak ellen, akik viszont megfordították az eredményt. Csakhogy a szentpéteriek nem hagyták annyiba az egészet, és végül 7:4-re behúzták az alapszakaszbeli meccset. A hangos buzdítás sem hiányzott, a szurkolásból mindenekelőtt a csallóközaranyosiak vizsgáztak jelesre. A torna a tavaszi idényre való felkészülés kezdetét is jelentette, és egyik csapat sem vette félvállról a focidömpinget” – tájékoztatott Svarba Ferenc főszervező, a hetényi klub alelnöke. 

Érdekes

11. R-MAX 1 A.S. TEREMFOCITORNA

A csoport: Ekel–Örsújfalu 4:0; Szentpéter–Izsa 1:2; Örsújfalu–Szentpéter 4:7; Ekel–Izsa 2:1; Örsújfalu–Izsa 1:5; Ekel–Szentpéter 2:3.
1. Ekel, 2. Izsa, 3. Szentpéter, 4. Örsújfalu

B csoport: Hetény–Csallóközaranyos 0:1; Keszegfalva–Perbete 0:2; Hetény–Keszegfalva 2:2; Perbete–Csallóközaranyos 2:4; Hetény–Perbete 0:3; Csallóközaranyos–Keszegfalva 3:0.
1. Csallóközaranyos, 2. Perbete, 3. Hetény, 4. Keszegfalva

Elődöntő: Csallóközaranyos–Izsa 1:3; Ekel–Perbete 2:1. 
Mérkőzés a 3. helyért: Csallóközaranyos–Perbete 4:3. 
Döntő: Ekel–Izsa 4:0. 

Díjazottak – legjobb kapus: Fél Károly (Ekel), legjobb góllövő: Vojtech Pšenák (Szentpéter). 

A tornagyőztes ekeli csapat: Fél Károly, Simon Róbert, Uzola István, Jokel Filip, Mészáros Mihály, Ollári Vidor, Csinger András, Filko András, Rigó Gyula, Varga Viktor, Meleg Imre. Edző: Uzola István. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?