Egymillió jegyet igényeltek a Bayern-szurkolók

<p>Egy nappal a Real Madrid búcsúztatása után a Bayern München labdarúgócsapatának szurkolói már több mint egymillió jegyet igényeltek a Bajnokok Ligája május 19-i döntőjére, amelyet a gárda hazai pályán, a müncheni Allianz Arénában játszhat a Chelsea ellen.</p>

Nagyon szerencsésnek kell lenni ahhoz, hogy valaki élőben láthassa kedvenceit, ugyanis az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) csak 17 500 darab belépőt biztosít a fináléban résztvevő kluboknak, 7000 darabot nemzetközileg értékesít, a maradék belépőket pedig a tagországai, illetve a partnerei között osztja el.

A Bayernnek körülbelül 180 ezer pártoló tagja van, e mellett szerte a világon több mint háromezer regisztrált rajongói klubja.

A BL történetében először játszhat döntőt saját pályáján egy csapat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?