Egy meccs erejéig a MOL Arénába költöznek a somorjaiak

somorja

A pomléi pálya gyepszőnyegének cseréje miatt a somorjai STK 1914 – a DAC farmcsapataként – elegáns albérletben, a dunaszerdahelyi MOL Arénában fogadja az FK Petržalkát. A II. labdarúgóliga 4. fordulójának mérkőzése vasárnap fél 11-kor kezdődik.

Holnap az új idényben még pontot sem szerzett somorjaiak igyekezni fognak javítani kedvezőtlen mérlegükön, ami nem lesz egyszerű feladat, hiszen ellenfelüknek, a megerősödött ligetieknek eddig hibátlan a mérlegük. 

„Tiszteljük a ligetieket, de ők sem legyőzhetetlenek. Ezt tudatosítják játékosaink is, akik egész héten elszántan készültek erre a megmérettetésre. Három idegenbeli vereség után végre szeretnénk megkezdeni a bajnoki pontok gyűjtését. Legutóbb Dubnicán sokáig biztatóan fociztunk, vezettünk is, nyolcvankét percig pedig tartottuk a döntetlent, ám aztán fiatal együttesünk nem bírta ki a hazai nyomást. Ezért Branislav Sokoli vezetőedző a mentális felkészítésre is kellő hangsúlyt helyezett” – nyilatkozta Horváth Csaba somorjai klubelnök.

A ligetiek mezében várhatóan pályára lép Almási László, aki nyáron érkezett a csapathoz, és három bajnokin már négy gólt szerzett. Annyit, amennyit az egész tavaszi idényben még az STK játékosaként. Nyilván a számára ismerős helyszínen még inkább felszívja magát. A mozgalmasnak ígérkező találkozóra a somorjai szurkolókon kívül a DAC drukkerei közül is többen készülnek. Ők különösen a sárga-kékek utánpótláskeretéből a felső-csallóköziekhez kölcsönbe került tehetségek teljesítményére kíváncsiak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?