Egy kisfiúnak adta a kupát a versenyző

Kassa |

<div>Lángi Attila autójából felpattant egy kavics, összetörte a kisfiú szemüvegét, ezért a versenyző fájdalomdíjként odaajándékozta a kupáját a megszeppent gyereknek.</div><div>&nbsp;</div>

Egy második helyezésért járó kupával tért haza a 41. Kassa Rallyról az a 11 éves kisfiú, kinek szemüvegét összetörte a magyarországi Lángi Attila és Veres Gábor driftelő autójából felpattanó kavics. A hír hallatán az autóversenyző fájdalomdíjként a fiúnak adta a kupát. Az alapiskolás fiú édesanyjával éppen frissítőért indult, amikor egy felpattanó kavics eltalálta és összetörte a szemüvegét. „Éppen a büfé előtti sorban álltam, amikor a Lángiék BMW-je a közeli fordítóhoz érkezett. Az autót bámultam, amikor hatalmas csattanást éreztem a jobb szemem mellett. Szerencsére a szemüvegemet találta el a kavics, és összetörte az üvegét” – mesélte Illés Dávid. „A szüleim megijedtek, attól féltek, hogy a szemem is megsérült. Szerencsére komoly baj nem történt” – tette hozzá Illés Dávid. A rally végén a fiú szüleivel és testvérével együtt a szervizparkba igyekezett fotózni. „Az a kocsi, amelyik miatt a szervizbe mentünk, nem volt ott, de összefutottunk Lángiékkal. Elmeséltük, mi történt Dávid szemüvegével, ők pedig felajánlották, hogy kifizetik. Nem fogadhattuk el, de kaptunk egy dedikált fotót, majd elhagytuk a szervizparkot” – mondta Illés Oszkár, a kisfiú édesapja. Pár perccel később Lángiék autója megállt mellettük, az egyik csapattárs kiszállt az autóból és átadta a fiúnak a kupát, amit a második helyezésért kaptak. „Igazi sportemberekre vall ez a gesztus. Nagy örömöt szerzett a kisfiamnak” – zárta az édesapa. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?