Egy évad, négy edző

Nádszeg. Ősszel egymásnak adták a váltóbotot a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában a tabella végén lehorgonyzott nádszegieket irányító edzők. Télen megint új ember ült a kispadra, sorrendben már a negyedik.A mátyusföldiek klubvezetői az 5.

Nádszeg. Ősszel egymásnak adták a váltóbotot a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában a tabella végén lehorgonyzott nádszegieket irányító edzők. Télen megint új ember ült a kispadra, sorrendben már a negyedik.

A mátyusföldiek klubvezetői az 5. fordulót követően elköszöntek Navrátil Károlytól, helyébe Zsákovics Jánost szerződtették, aki a 8. forduló befejezése után távozott a csapat éléről. Ekkor került a karmesteri pálca a sorrendben harmadik tréner, Molnár Zoltán kezébe.

Ami a nádszegiek eredményeit illeti, Navrátil irányításával háromszor ikszeltek, Zsákovics vezetésével egyszer győztek, Molnár mérlege pedig 4 pont. Az edzőfaló nádszegiek ismét elköszöntek edzőjüktől, Molnár tavasszal már nem foglal helyet a nádszegiek kispadján. A 2015/2016-os bajnoki évad nehéznek ígérkező folytatására a felkészülést január 10-én sorrendben immár a negyedik tréner, Németh Sándor irányításával kezdte el a mezőny egykor szebb napokat látott mátyusföldi sereghajtója.

A nádszegi illetőségű edző ősszel az ifikkel foglalkozott. „Nézőként ott voltam a felnőttcsapatunk bajnoki párharcain. A fiúk teljesítményéből, hozzáállásából levontam a következtetéseket, a kabin hangulatával nem kívánok foglalkozni. Tiszta lappal indultunk, csak előre tekintünk. Idáig jók a tapasztalataim. Más irányban halad a csapatépítés. Pozitívum, hogy visszatértek azok a hazai futballisták, akik a közelmúltban különböző okokból mellékvágányra kerültek, s abbahagyták a focit. Köztük van Király Ádám, Király Tamás, Szőcs Szabolcs, Lakatos József, Marczibál Levente és Sárkány Kornél. Három kerettagot leszámítva a többiek nádszegiek. Javunkra szolgál, hogy ismerjük egymást. Eddig minden a tervek szerint alakult” – ecsetelte benyomásait a csapat új edzője, aki elmondta, januárban heti négy edzéssel készültek, februárban a téli tortúrát már edzőmérkőzések színesítik.

Rákérdeztünk, vajon nem tart-e az új szakvezető attól, hogy elődjeihez hasonlóan neki is kevés ideje lesz a bizonyításra. „Természetesen a tisztségviselőkkel elemeztük a csapat őszi sikertelenségét. Én mindent megteszek azért, hogy irányításommal javuljon a csapat teljesítménye, eredményessége. Elsődleges célunk a kiesés elkerülése, de még azt sem tartom kizártnak, hogy megcélozzuk a középmezőnyt. Egy biztos: enyém a felelősség, nem hagyok belebeszélni a szakmai munkába” – nyomatékosította célkitűzését Németh Sándor.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?