Égi áldással tollaslabdáztak

tollaslabda
Királyhelmec |

Sorozatban harmadik alkalommal adott otthont a Királyhelmeci Gimnázium a VI. Szent György Tollaslabdakupa elnevezésű sportrendezvénynek.

Az oktatási intézmény tornatermébe Bodrogköz és Ung-vidék képviseletében, valamint egy magyarországi résztvevővel, a férfiaknál 8-an, a nőknél 5-en mérettették meg magukat. Mindkét kategóriában trónfosztásra került sor, ugyanis a tavalyi győztes királyhelmeci Vaszily Róbert ezúttal kénytelen volt átengedni a dobogó legfelső fokát Bagos Attilának. A bélyi ifj. Juhász Péter harmadikként zárt. A hölgyeknél körmérkőzések alapján került ki a tornagyőztes. A nagygéresi Tekel Andrea a mindent eldöntő mérkőzésen 2:1- re verte az elmúlt évben győztes, ugyancsak királyhelmeci Gonda Zsuzsannát. A harmadik helyet szintén királyhelmeci versenyző szerezte meg Iwaniec Silvia személyében. Az ötletgazda Vaszily Róbert lapunknak elmondta, a helyi görögkatolikus egyházzal karöltve rendezik meg évről évre ezt a helyiek körében is egyre népszerűbb sporteseményt. Parókusuk, Mondok-Pálmay István ugyanis egy sportot kedvelő személyiség, mi több, a 2018-as kiírásban ő maga is bekapcsolódott a küzdelmekbe. Mint minden esztendőben, a versenyt megelőzően most is áldását adta a játékosokra és magára a rendezvényre illetve szervezőire. Vaszily Róbert mosolyogva, elgondolkodtatóan jegyezte meg, talán ezért is sikeres és tartja népszerűségét rendezvényük ebben a régióban, mert az égiek is így akarják. 

Érdekes

VI. SZENT GYÖRGY-KUPA,

Férfiak, elődöntők: Vaszily Róbert–ifj. Juhász Péter 2:1 (12:15, 15:13, 12:4); Bagos Attila–Tóth Dénes 2:0 (15:8, 15:10). Döntő: Bagos Attila–Vaszily Róbert 2:0 (15:10, 15:12), a 3. helyért: ifj. Juhász Péter–Tóth Dénes 2:0 (15:5 15:13). A további sorrend: 4. Tóth Dénes (Királyhelmec), 5. Bacskai Zoltán (Királyhelmec), 6. Pavlics Tamás (Sátoraljaúlyhely), 7. Klinga Marián (Bély), 8. Hudák László (Nagykapos).
Nők: 1.Tekel Andrea (Nagygéres), 2. Gonda Zsuzsanna (Királyhelmec), 3. Iwaniec Silvia (Királyhelmec), 4. Vaszily Erzsébet (Kirélyhelmec), 5. Czető Valéria (Bély).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?