Edzőváltás a peredieknél

Diószeg/Pered. Létfontosságú mérkőzés vár ma délután (17.00) a kiesés ellen menekülő perediekre a nyugat-szlovákiai IV. liga délkeleti csoportjában, akik a hazai környezetben mindig acélos diószegiekhez látogatnak

„Nehéz meccsre számítok, mivel ez a találkozó a perediek utolsó lehetősége, hogy megközelítsék az alsóházat – mutatott rá a mérkőzés leglényegesebb tényezőjére Michal Gašparík, a diószegi Slavoj edzője. – A pataiak ellen kezükben volt a sorsuk, de hazai környezetben 3:0 arányban elvéreztek, így saját maguknak bonyolították a helyzetet. Foggal-körömmel fognak küzdeni, de mi győzni szeretnénk. Már csak azért is, mivel házi gólkirályunk, Nagy Gábor és ikertestvére Ľubo, védelmünk oszlopa éppen a mérkőzés napján ünneplik harmincadik születésnapjukat” – tudtunk meg egy örömteli hírt a hazai táborból. „Egész héten gondjaink voltak a felkészüléssel, mivel fiatal játékosaink éppen államvizsgáztak, így most nem tudtak a focira koncentrálni – árulta el Dušan Heriban, a hazaiak menedzsere. – Hazai környezetben mindig a győzelemre hajtunk. Szurkolótáborunk is egyre népesebb, nekik is szép játékkal szeretnénk kedveskedni.”

Kis túlzással, késsel a torkukon lépnek ma pályára az egykoron szebb napokat is megélt vendégek. A perediek ugyanis már négy mérkőzés óta képtelenek a pontszerzésre, ráadásul ez idő alatt mindössze egyszer találtak a kapuba. „Rossz passzban vagyunk, de mindenképp szeretnénk kiharcolni a bennmaradást. Győzni megyünk Diószegre. Bízom benne, hogy szurkolóinkkal együtt tervünket valóra is váltjuk– nyomatékosította Borsányi Gyula, az utolsó előtti perediek polgármester-klubelnöke. – Négy mérkőzés vár még ránk, 12 pontot kell szereznünk, s várni az előttünk állók botlására. Az eltiltott Darázs Róbertre nem számíthatunk, rajta kívül azonban a legerősebb összeállításban lépünk pályára. Bende bokasérülése is rendbe jött” – hallottuk Borsányi helyzetjelentését.

A klubelnöktől azt is megtudtuk, hogy az utolsó pillanatban tű?zoltásba fogott a vezetőség: „Eldöntöttük, hogy új edző után nézünk. Udvaros Péter jó játékos, de a kispadon egy vezérre van szükségünk. Helyettesét már meg is találtuk. Reméljük, kellőképpen felrázza a fiúkat, de kiléte egyelőre maradjon megle?petés.” Annyit azonban megtudtunk, hogy Udvaros ex-edző szol?gálataira játékosként továbbra is igényt tartanak. (kb)

MECCSKALAUZ

Tabellasorok

7. Sládkovičovo 26 10 6 10 44:36 36

15. Tešedíkovo 26 6 4 16 26:51 22

Őszi eredmény

Tešedíkovo–Sládkovičovo 1:1 (1:1), g.: Slamka (16.), ill. Šimek (5.).

Tippünk

Új edzőjük irányításával kitesznek magukért a perediek, de a vendéggyőzelem ezúttal elmarad (2:2).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?