EDZŐMÉRLEG

JOZEF JANKECH (Dubnica): „Sajnos, nem tudtuk megismételni az egy héttel korábbi, nagyszombati teljesítményt. Talán azért játszottunk olyan visszafogottan, mert két kezdőemberünk, Ševela és Bellák is hiányzott. Sok gondot okozott a játékosoknak az erős szél.

JOZEF JANKECH (Dubnica): „Sajnos, nem tudtuk megismételni az egy héttel korábbi, nagyszombati teljesítményt. Talán azért játszottunk olyan visszafogottan, mert két kezdőemberünk, Ševela és Bellák is hiányzott. Sok gondot okozott a játékosoknak az erős szél.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Mindkét csapat játékosai csak küzdötték a labdarúgást. Kevés helyzet adódott, mindent összevetve, elégedett vagyok a döntetlennel. Azért cseréltem le Lembakoalit, mert megsérült.”

LADISLAV MOLNÁR (B. Bystrica): „Teljesen megérdemelten nyertünk, s azt hiszem, elégedetten távozhattak a stadionból a nézők. Sajnos, nehezen lendültünk bele, a második félidőben viszont jó teljesítményt nyújtottunk.”

MIROSLAV SVOBODA (Trnava): „Az ifjúsági ligában is sokkal jobb teljesítményt nyújtanak a játékosok, nagyon csalódott vagyok, mert bosszantóan gyengén futballoztunk. A hétfői játékosértekezleten lesz mit mondanom a fiúknak.”

ŠTEFAN ZAŤKO (Púchov): „Örülök, hogy sikerült fordítanunk, és hosszú idő után ismét győzelmet arattunk. Ezúttal jó teljesítményt nyújtottak csatáraink, s a védelem is csak egyszer hibázott. Csak így tovább.”

JOZEF VUKUŠIČ (Ružomberok): „Sokkal harcosabbak voltak a hazaiak, s megérdemelten nyertek. Könnyen hárítható gólokat kaptunk.”

JURAJ ŠIMURKA (Žilina): „Húsz percen át sok hibával körülményesen futballoztunk, az segített rajtunk, hogy az ellenfél vezetést szerzett. Ezután aztán feljavultunk, s rászolgáltunk a győzelemre.”

KAROL KISEL (Trenčín): „Csak az első fél órában nyújtottunk elfogadható teljesítményt. A vezető gólunk után elbizonytalanodtunk, hibát hibára halmoztunk, s ezt ügyesen kihasználta az ellenfél.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?