Edzők szócsatája

Dunaszerdahely. Edzők szócsatája vezette be a II. labdarúgóliga keddi, 28. fordulójának csallóközi párharca utáni sajtótájékoztatót. Ivan Galád, a nyitraiak szakvezetője rendhagyó módon előbb a hazaiak produkcióját vette górcső alá.

Dunaszerdahely. Edzők szócsatája vezette be a II. labdarúgóliga keddi, 28. fordulójának csallóközi párharca utáni sajtótájékoztatót. Ivan Galád, a nyitraiak szakvezetője rendhagyó módon előbb a hazaiak produkcióját vette górcső alá. „A DAC újabb győzelmével igazolta kiváló tavaszi formáját” – nyilatkozta gúnyoros hangnemben. „A futballmeccset két együttes játssza. Mi ugyan elismerjük a vendégek erejét, ám minden csapat csak addig juthat el, ameddig ellenfele engedi” – reagált kollégája szavaira a hazaiak osztrák trénere, Robert Pflug, miután tolmácsként közreműködő asszisztense, Vladimír Kinier lefordította Galád edző kijelentését. „Ez számomra világos. Ám azt is látni kell, hogy a mai gyatra telejesítményünkkel nem igazoltuk, hogy mi vagyunk a mezőny legeredményesebb tavaszi kollektívája” – vágott vissza a nyitraiak trénere, aki bizony felindultságában rosszul számolt. Eredményesség tekintetében ugyanis a 28. forduló után a DAC és a bajnokságot nyert rimaszombatiak is felzárkóztak a zoboraljaiak mellé. Éppen a három exligás gyűjtötte tavasszal a legtöbb, szám szerint 27-27 pontot. Ugyanakkor az is elkerülte Ivan Galád figyelmét, hogy a csallóközi sárga-kékek hálója 13 tavaszi mérkőzésen 9-szer maradt érintetlen. Ennek függvényében akár további kollégái is sopánkodhattak volna. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?