Ecclestone szerint túl sokszor nyer a Mercedes

Bernie Ecclestone
Berlin |

Több esélyegyenlőséget szeretne látni a Forma-1-ben Bernie Ecclestone, a "száguldó cirkusz" korábbi vezetője.
 

"A gyártóknak meg kell érteniük, hogy kiegyensúlyozottabb mezőnnyel vonzóbbá válna a sportág. A közönségnek nem szabad már a futam előtt tudnia, hogy ki fog nyerni, mivel egy-két motor messze túlszárnyalja a többit" - érvelt a 87 éves üzletember a Die Welt című német lapnak.

Ami az utóbbi négy pilóta- és konstruktőri világbajnoki címet besöprő Mercedes hegemóniáját illeti, a brit Ecclestone közölte: nagy rajongója a német istállónak, de véleménye szerint túl sokat nyer.
 

Kapcsolódó cikkünk

A volt ügyvezető elmondta, csodálkozik, hogy az őt tavaly leváltó amerikai tulajdonosok eddig alig változtattak a szabályokon - még akkor is, ha még érvényben lévő keretszerződések korlátozzák őket.

A következő, bahreini verseny előtt az új vezetőség ismerteti a csapatokkal a jövőre vonatkozó elképzeléseit. Néhány istálló - köztük a Ferrari - már jelezte, hogy nem ért egyet a tervezett változásokkal.

"A Ferrari kivonulása igazi mélyütés lenne a Forma-1-nek, úgyhogy az ilyen megnyilvánulásokat komolyan kell venni" - figyelmeztetett Ecclestone.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?