Ecclestone sokat kér

London. Nem hivatalos értesülések szerint anyagi viták miatt kimarad a silverstone-i Brit Nagydíj a Forma-1-es világbajnokság jövő évi naptárából.

London. Nem hivatalos értesülések szerint anyagi viták miatt kimarad a silverstone-i Brit Nagydíj a Forma-1-es világbajnokság jövő évi naptárából. A BBC úgy értesült, hogy jóllehet a 2005-ös vb hivatalos helyszínlistája csak október 13-ra áll össze, az előzetes programban Silverstone nem szerepel, pedig ezen a pályán tartják a legrégebben a Forma-1-es versenyeket.

Bernie Ecclestone, az F-1-es versenysorozat jogtulajdonosa hírek szerint 8,9 millió fontot kért a pályát üzemeltető British Racing Drivers’ Clubtól a jövő évi futam rendezési jogáért, a szervezet azonban közölte, hogy legfeljebb 6 millió fontot tudna fizetni, különben vesztesége keletkezne a verseny megrendezésével. Az anyagi vita csak az egyik eleme az ügynek, hiszen Ecclestone már régóta ócsárolja a silverstone-i pályát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?