EB-MOZAIK

Ronaldo az Eb után dönt
Csak az Európa-bajnokság végeztével ismerteti döntését a jövőjéről Cristiano Ronaldo, a Manchester United kiválósága. Az ifjú klasszis, akit pillanatnyilag a világ legjobb futballistájaként emlegetnek, erről maga nyilatkozott a szombat esti portugál diadalt követően.

Ronaldo az Eb után dönt

Csak az Európa-bajnokság végeztével ismerteti döntését a jövőjéről Cristiano Ronaldo, a Manchester United kiválósága. Az ifjú klasszis, akit pillanatnyilag a világ legjobb futballistájaként emlegetnek, erről maga nyilatkozott a szombat esti portugál diadalt követően. „Az Eb után határozok” – jelentette ki, hozzáfűzve, hogy maga sem tudja, mi lesz a sorsa, marad, avagy távozik angol csapatától. „Még nem tudom, hol fogok játszani, egyelőre nem döntöttem. Az Európa-bajnokság után megmondom” – nyilatkozta Ronaldo, akit mesés ajánlattal környékezett meg a Real Madrid. (ns)

Frei marad a csapattal

Bár a csehek elleni nyitómeccsen elszenvedett térdsérülése miatt pályára már nem léphet az Európa-bajnokságon, marad a svájci válogatott kerettel Alexander Frei. A svájci válogatott csapatkapitánya nem hagyja cserben együttesét, és jelenlétével, tanácsaival tovább segíti csapattársait. „Igazi vezéregyéniség, a sérülése ellenére is az marad, és rengeteg pluszt jelenthet a csapatnak, hogy itt maradt közöttünk. Mi pedig küzdeni fogunk a hátralévő két csoportmecs?csen” – kommentálta Frei döntését a szövetségi kapiány, az 1:0-ás vereség után rettentően csalódott Köbi Kuhn. (ns)

A Császár olasz győzelmet vár

A német legenda, Franz Beckenbauer szerint az olasz válogatott a 2006-os világbajnoki trófea után a 2008-as Európa-bajnoki győzelmet is besöpri majd. A Császár reménykedik benne, hogy a német válogatott meg tudja ismételni a 2002-es és a 2006-os vb-n mutatott remek eredményét. „Nem hiszem, hogy ismét olyan csapat nyer, amely nem tartozik az esélyesek táborához, azaz nem ismétlődik meg hasonló, mint 2004-ben, amikor Görögország nyert” – nyilatkozta a Császár néven emlegetett korábbi nagyszerű labdarúgó. (ns)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?