Eb-ezüstérmes lett a kezdők között

ÚJ SZÓ-PORTRÉÉvek óta tornázik, és szinte egyedül készült fel élete első két versenyére. Peller Adrián ősszel elindult a naturális testépítők szenci Victoria Cup viadalán, majd egy héttel később már az INBA nemzetközi szervezet Karlovy Vary-i Európa-bajnokságán szerepelt.

ÚJ SZÓ-PORTRÉ

Évek óta tornázik, és szinte egyedül készült fel élete első két versenyére. Peller Adrián ősszel elindult a naturális testépítők szenci Victoria Cup viadalán, majd egy héttel később már az INBA nemzetközi szervezet Karlovy Vary-i Európa-bajnokságán szerepelt. S nem akárhogyan, hiszen a kezdők 60 kilós súlycsoportjában ezüstérmet szerzett. „A haverokkal jártam tornázni, minél többet edzettem, annál inkább megmutatkozott az izomzatomon. Figyeltem a változásokat, s idén jött az ötlet, próbáljam meg versenyen is – vázolja az előzményeket az éberhardi fiatalember, aki magánedzőként dolgozik egy pozsonyi klubban. – Kipróbáltam a szenci versenyt, ott azonban nemigen volt esélyem, csak ötödik lettem. Egy héttel később már Csehországban indultam az Eb-n. Ott már több esélyem volt, hiszen a kezdők külön csoportban szerepeltek. A felkészülésemmel nem volt baj, de még nem mozogtam a magabiztosan a pódiumon, ebben még nincs nagy gyakorlatom.”

Úgy látszik, Adrián kedvet kapott a naturális testépítéshez. Eddig még futballozott is a IV. ligás éberhardi csapatban. „Ezentúl már az izomzatom más lesz, nemigen focizhatok tovább – vázolja jövőbeli esélyeit, de nem sajnálkozik. – A diétázás volt a legnehezebb a felkészülési időszakban. De megérte. Aki előttem végzett, az jobb volt. Szinte az utolsó pillanatban döntöttem el, hogy elindulok az Eb-n, mert a lábizomzatom még nem volt rendesen felkészítve. Aztán mégis azt mondtam, megpróbálom. Már elkezdtem a felkészülést a nyitrai világbajnokságra, jövőre még jobb leszek.” (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?