Drága a Fradi csatára

Budapest. Bár két napot Angliában edzett, úgy tűnik, nem lesz a Portsmouth játékosa Tököli Attila. A Ferencváros válogatott csatára jó benyomást tett a csapat másodedzőjére, ám Jim Smith úgy nyilatkozott, a végső szót Harry Redknapp menedzser mondja ki. „Harry megnézi még párszor Attilát és döntetni fog.

Budapest. Bár két napot Angliában edzett, úgy tűnik, nem lesz a Portsmouth játékosa Tököli Attila. A Ferencváros válogatott csatára jó benyomást tett a csapat másodedzőjére, ám Jim Smith úgy nyilatkozott, a végső szót Harry Redknapp menedzser mondja ki. „Harry megnézi még párszor Attilát és döntetni fog. A fiú szerződése nyáron lejár, ezért alacsony áron juthatunk hozzá” – vélte Smith.

Információnk szerint azonban a Pompey becenévvel illetett klub éppen azért nem szerződtette egyelőre a csatárt, mert a Fradi és a szigetországi klub ajánlata távol áll egymástól. „A közvetítő menedzser szerint a Portsmouth vezetői sokallták azt az összeget, amit most fizetniük kellene értem. A Ferencváros szerződtetett játékosa vagyok, ezért természetes, hogy nem dönthetek egyedül. Tudomásul veszem az angolok döntését és visszatérek a csapathoz. Folytatom a felkészülést és remélem, minél hamarabb leülhetek a vezetőkkel tárgyalni a jövőmről. Korábban is jeleztem, hogy jól érzem magam a Fradiban és szeretnék maradni” – nyilatkozta Tököli a Ferencváros hivatalos honlapján.

A Portsmouth közben nem fejezte be a keresgélést, hiszen jelenleg Teddy Sheringhamen kívül nincs másik bevethető támadója. Svetoslav Todorov és Vincent Pericard sérült, s rövid távon nem lehet velük számolni, míg Yakubu Ayegbeni az Afrikai Nemzetek Kupáján Nigéria válogatottját erősíti. A klub kiszemeltjei között olyan klasszisok vannak még, mint Francis Jeffers, Dado Prso vagy Landon Donovan..

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?