Debreceni tiltakozás

Budapest. A Debrecen labdarúgócsapatát működtető részvénytársaság elégedetlenségét fejezi ki a Ferencváros elleni, keddi Magyar Kupa-döntő rendezési hiányosságai, valamint a szurkolókat ért erkölcsi és anyagi károk miatt.

Budapest. A Debrecen labdarúgócsapatát működtető részvénytársaság elégedetlenségét fejezi ki a Ferencváros elleni, keddi Magyar Kupa-döntő rendezési hiányosságai, valamint a szurkolókat ért erkölcsi és anyagi károk miatt. A klub vezetősége már hetekkel a mérkőzés előtt tiltakozott, mert az MLSZ a Puskás Ferenc-stadiont jelölte ki helyszínnek, s ez a hajdúságiak szerint egyértelműen a zöld-fehéreknek kedvezett. A szövetség azzal indokolta az erre vonatkozó döntést, hogy ebben az arénában lehet a legbiztonságosabban megrendezni a találkozót, és elkülöníteni a két szurkolótábort. – Ezek után a hétfői megállapodáshoz képest eltérő útvonalon vezették drukkereinket a stadionhoz, s úgy véljük: ezért fordulhatott elő, hogy a ferencvárosi szimpatizánsok többször is provokálták és megtámadták a szurkolókat szállító buszokat, s sérüléseket, illetve a járművekben kárt okoztak – mondta Szilágyi Sándor, az rt. cégvezetője. A szövetség bejelentette: levélben kérte az Országos Rendőr-főkapitányság illetékeseit, hogy vizsgálják ki az összecsapás előtt történteket. (Garázdaság, illetve rongálás miatt hét személyt állítottak elő.) A találkozót – amelyet a stadionban már nem kísért további rendbontás – az FTC nyerte 2:1-re, s ezzel története során 19. alkalommal hódította el a Magyar Kupát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?