Dakar 2014 – Nem jól kezdtek a címvédők

San Luis |

<p>Az autósoknál a portugál Carlos Sousa, Miguel Ramalho páros, míg a motorosoknál a spanyol Joan Barreda nyerte a vasárnapi nyitószakaszt a 2014-es Dakar-ralin.</p>

A címvédők nem szerepeltek túl jól, ugyanis négy keréken a francia Stephen Peterhansel társával csak hatodik lett, míg két keréken a szintén francia Cyril Despres harmadikként zárt.     A magyarok közül a Sebestyén Sándor, Bognár József, Ungvári Miklós autós trió a 126 célba érkezőből a 112. helyet szerezte meg, közel 75 perces hátránnyal, míg a 164 motoros között Dési János a 104. lett, közel negyvenperces hátránnyal. A 40 quados között viszont kifejezetten jól szerepelt Somfai Mátyás, aki a legjobbhoz képest 12:50 perces hátránnyal, kilencedikként várja a folytatást.     Eredmények:    1. szakasz, San Lorenzo-San Luis, 180 km:    autók:1. Carlos Sousa, Miguel Ramalho (portugál, Haval) 2:20:36 óra2. Orlando Terranova, Paulo Fiuza (argentin, portugál, Mini) 11 mp hátrány3. Nasszer al-Attijah, Lucas Cruz (katari, spanyol, Mini) 47 mp h....112. Sebestyén Sándor, Bognár József, Ungvári Miklós (Toyota) 1:14:33 ó h.    motorok:1. Joan Barreda (spanyol, Honda) 2:25:31 óra2. Marc Coma (spanyol, KTM) 37 mp hátrány3. Cyril Despres (francia, Yamaha) 1:40 p h....104. Dési János (KTM) 39:31 p h.    Hétfőn a San Luis és San Rafael közötti 433 km-es etappal folytatódik a viadal. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?