Dajka, Simon visszatért

Debrecen. A debreceni futballklubot működtető kft. vezetősége tegnap közös megegyezéssel szerződést bontott Pajkos János vezetőedzővel és a szakmai munka irányításával Dajka Lászlót bízta meg. Makrai Balázs klubelnök elmondta, szakmai okok miatt menesztette a trénert. Pajkos szerződése 2002.

Debrecen. A debreceni futballklubot működtető kft. vezetősége tegnap közös megegyezéssel szerződést bontott Pajkos János vezetőedzővel és a szakmai munka irányításával Dajka Lászlót bízta meg. Makrai Balázs klubelnök elmondta, szakmai okok miatt menesztette a trénert. Pajkos szerződése 2002. június 30-ig szól, de mivel csapata nem tudta realizálni a célkitűzést, azaz nem az első hat hely valamelyikén zárta az őszi szezont, így búcsúzni kényszerült.

– Azért fogadtam el a debreceniek ajánlatát, mert ők voltak a legrégebbi és legkitartóbb érdeklődők – mondta Dajka László, a válogatott pályaedzője. – A két és fél évre szóló szerződésemet szerdán írjuk alá. Nem szerepel a konkrét célkitűzések között a hat közé kerülés, a tavaszi idényben szeretném inkább lerakni egy jó együttes alapjait és megpróbálunk több meccset nyerni, mint veszteni. A következő kiírásban talán már lehetnek merészebb álmaink is.

Sopronban is trénercserére került sor NB I-es labdarúgócsapat élén: Reszeli Soós Istvánt Simon Tibor, a REAC eddigi szakvezetője váltja a kispadon.

Edzőváltások ebben a bajnoki idényben – Vasas: Szlavko Kovacsics helyett Komjáti András, augusztus 13. Kispest-Honvéd: Szurgent Lajos helyett Glázer Róbert, szeptember 10. Győri ETO: Varga Zoltán helyett Tamási Zsolt, október 1. Haladás: Keszei Ferenc helyett Nagy Mihály, november 26. Debrecen: Pajkos János helyett Dajka László, december 11. Sopron: Reszeli Soós István helyett Simon Tibor, december 11.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?