DAC-tarolás a kezdőknél

Nyárasd/Dunaszerdahely.

Nyárasd/Dunaszerdahely. Az előző kiíráshoz hasonlóan a kezdők korosztályában (U11) ismét DAC-diadal került a krónikába a Dunaszerdahelyi Területi Futballszövetség elnökének serlegéért, a terembajnoki címért rendezett idei tornasorozat zárónapján.

A legapróbbak ötödik téli seregszemléjén a nyárasdi sportcsarnokban a területi bajnokság nyolc csapata (DAC, Gabčíkovo, Orechová Potôň, 1. FC Roma Zlaté Klasy, Veľký Meder, Vrakúň, Jahodná, Topoľníky) előbb két csoportban körmérkőzéses rendszerben csatázott a pontokért. A dunaszerdahelyi focistapalánták már az első összecsapásukon elért gólzáporos (9:0) sikerükkel jelezték, hogy ezúttal is a serlegért érkeztek. A folytatásban is favorithoz méltó teljesítményt nyújtottak, mind a négy találkozójukat megnyerve, kapott gól nélkül hódították el a trófeát.

„Mondhatni éltünk a lehetőséggel, szeretnénk a gyerekeknek minél több játéklehetőséget kínálni. Van miből választanunk. Természetesen nem a legerősebb kerettel vettünk részt az erőpróbán. Ennek ellenére, s ezt nagyképűség nélkül mondom, védenceink egy fejjel kimagaslottak a mezőnyből. De ez a feltételekre, a választékra való tekintettel így is van rendjén. A téli teremfociszezonban több rendezvényen veszünk részt, így a gyerekek otthonosan mozognak a tornateremben” – értékelte sikerüket, ecsetelte lehetőségeiket Takács András, a DAC nevelőedzője.

Ami a vendéglátókat illeti, egy nap leforgása alatt nagyot fordult a világ. Szombaton a fiatalabb diákok megmérettetésén taroltak, kapott gól nélkül szereztek elsőséget, másnap a kezdők párharcain pontot, találatot sem szereztek a nyárasdi focistapalánták.

A tornagyőztest serleggel, a csapatokat focilabdával, oklevéllel, a rendezvény legjobbjait különdíjjal jutalmazzák a szervezők. Egyébként a kezdők tornájával befejeződött a csallóközi csapatok téli erőpróbáinak ide sorozata.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?