DAC - hat új légióssal Dubajba

Dunaszerdahely |

<p>Ma nyolcnapos dubaji edzőtáborozásra utazik a DAC élvonalbeli labdarúgócsapata. Huszonnégy játékost visz magával a Kurt Garger, Radványi Miklós edzőpáros, közte hat januárban érkezett légióst, az osztrák Sariyart és Pallát, az olasz Michellinit, a szerb Pajicsot, valamint Vidakovicsot és a holland Waut.</p>

A csapattal tart az ifjúsági együttes két tehetséges játékosa, Csonka Árpád és Ágh Zoltán, csakúgy, mint a II. ligában szereplő fakó csatára, Németh András. Féléves ciprusi kitérő után a napokban visszatért a sárga-kékekhez Michal Minár kapus is, aki szintén helyet kapott a nevezettek között. „Csütörtökön csak egy délelőtti gyakorlás szerepelt a műsoron. Már mindenki az utazás lázában ég. Khashayar Mohseni klubelnök már Dubajban tartózkodik, várhatóan két vagy három előkészületi mérkőzést játszunk majd – mondta lapunknak Radványi Miklós, a sárga-kékek másodedzője. – Sok külföldi csapat készül ilyentájt az Egyesült Arab Emírségekben, állítólag az is felmerült, hogy találkozunk a Luiz Felipe Scolari által irányított üzbég bajnok Bunyodkorral. Egy biztos, az itthoni sárdagasztás után kiváló talajú pályákon edzhetünk és futballozhatunk. A külföldi új szerzemények és a fiatalok előtt itt a lehetőség, hogy bizonyítsanak. ”
Radványi Miklós leszögezte, téved, aki azt hiszi, hogy jobbára csak kirándulni mennek a játékosok: „Ha nem lesz mérkőzésünk, akkor napi három tréninget tervezünk, nyolctól, tíztől és fél négytől. Igaz, nem túl hosszúak, nagyjából 45 percesek lesznek az átmozgató gyakorlások. Így városnézésre csak délutánonként jut idő.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?