Csütörtökön kilenctől Hajduk Split-MŠK Žilina

Split/Zsolna |

<p>Zsolna/Split. Az MŠK Žilina csapata 1:1-es hazai döntetlen után utazott a horvát Hajduk Split otthonába a labdarúgó Európa Liga-selejtező 3. fordulójának viszszavágójára.</p>

A ma esti (21.00) telt házas (20 ezer néző) találkozón sérülés miatt Angelovič és Rilke sem játszhat, felépült viszont Leitner, Pečalka és Oravec. „Pečalka idén még nem játszott, így kockázatos lenne a kezdőcsapatba neveznem, ezért a cserepadra ül. Van pár ötletem, hogyan oldjam meg a jobbhátvéd posztot, de el kell ismernem, hogy Angelovič sérülése keresztülhúzta a számításainkat” – mondta Pavel Hapal, a zsolnaiak vezetőedzője.

A Hajduk hét végén a horvát bajnokságban 1:0-ra kikapott otthon a Zadartól. Ezután Ante Mise vezetőedző lemondott, így ma már Ivan Kalinic vezeti a csapatot.

A splitiek drukkereinek múlt heti zsolnai garázdálkodása után a hatóságok azt tanácsolták a zsolnai szurkolóknak, ne kísérjék el csapatukat Splitbe, ám ennek ellenére többen útra keltek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?