Csupán egy edzőcsere

Pozsony. Dušan Huňady, a Ligabizottság titkára elmondta, hogy valamennyi élvonalbeli futballcsapat nevezését jóváhagyták. Az Edzőbizottság javaslatára a pontvadászat során egy-egy együttest maximálisan két szakvezető irányíthat.

Pozsony. Dušan Huňady, a Ligabizottság titkára elmondta, hogy valamennyi élvonalbeli futballcsapat nevezését jóváhagyták. Az Edzőbizottság javaslatára a pontvadászat során egy-egy együttest maximálisan két szakvezető irányíthat. Tehát véget ér az a hagyomány, hogy a bajnokság alatt három-négy szakember is ült valamelyik gárda kispadján. Ebben a tekintetben a zsolnaiak vitték a prímet.

Megtudtuk, hogy amíg a cseh rendőrség nem zárja le a bundaügy kivizsgálását, továbbra is érvényben marad a gyanúba keveredett Eduard Cichý játékvezető felfüggesztése. Egyébként nem panaszkodhatnak a bírók, hiszen egy mérkőzés levezetéséért 13 800 koronát kapnak, a partjelzők jutalma 8400, az ellenőrök pedig 8 800 koronát inkasszálnak. Persze, ehhez még jön a napidíj.

Ősszel hét mérkőzést közvetít az STV 2, az első fordulóban a Rim. Sobota–Ružomberok, a másodikban pedig a Trnava–Púchov meccs kerül képernyőre. Aztán az olimpia miatt csak októberben következik a folytatás. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?