Csiki és a sorozatrombolók

Csenke-Nádszeg
Csenke/Nádszeg |

Zsinórban tizenkilenc veretlen bajnoki találkozó után vasárnap délután Csenkén ért véget a nyugat-szlovákiai V. fociliga déli csoportjában listavezető nádszegiek parádés szériája.

A pontvadászat 23. fordulójában a felső-csallóköziek Bögi Ádám találatával 1:0 arányban győzték le mátyusföldi ellenfelüket. A csenkeiek egy héttel korábban gól nélküli döntetlent produkáltak a trónkövetelő sopornyaiak otthonában, legutóbb pedig vendéglátóként az éllovast fektették két vállra. Sikerükkel egyben visszavágtak riválisuknak az őszi csúfos (1:9) vereségért.

„A Zvončín elleni hazai kudarcot (1:2) első számú kapusunk, Cighard József súlyos sérülése tetézte. A kapus időközben pontot tett pályafutása végére. Mondhatni vészkapusként Andrássy Norbertnek kínáltam bizonyítási lehetőséget. Csiki (Andrássy beceneve – a szerző megj.) bevetése jó húzásnak bizonyult. A sopornyaiak és a nádszegiek elleni összecsapáson csapatunk meghatározó egyénisége volt. Mindkét meccsen lehúzta a redőnyt. A legutóbbi eredményeket a taktikai fegyelem betartásának, a remek hozzáállásnak is köszönhetjük. Masszívan védekeztünk, gyors ellentámadásokkal kísérleteztünk. Hálónk érintetlen maradt, a nádszegiek elleni meccsen viszont egyik ziccerünkből profitáltunk. Hálóőrünkből sugárzott a pozitív energia, remekelt. A döntő pillanatokban számíthattunk rá, rutinosan dirigálta a védelmet. Bebizonyítottuk, hogy a mezőny legjobbjaival is képesek vagyunk lépést tartani” – értékelte lapunknak alakulata utóbbi két fellépését, a tabellaelső feletti diadalát a sokszoros szlovák válogatott Pinte Attila, a csenkeiek trénere.

A nádszegiek tavaly augusztus 22-től húsvétvasárnapig veretlenek voltak, szeptember 15-től pedig minden mérkőzésen betaláltak soros ellenfelük kapujába. „A sokat ragozott tizenkilenc bajnoki mellett egyébként a télen lejátszott kilenc felkészülési találkozón sem találtunk legyőzőre. Közhely, de egyszer minden sorozat megszakad. Arra viszont nem számítottunk, hogy éppen a csenkeiektől szenvedünk vereséget. Ezúttal nem azt nyújtottuk, amire képesek vagyunk. Nem becsültük le az ellenfelet, csak magunkat okolhatjuk a vereségért. Nincs ok a pánikra. Továbbra is élcsapat vagyunk, hat pont az előnyünk, célunk a bajnoki cím elhódítása” – fogalmazott Molnár Krisztián, a mátyusföldiek edzője.

Vajon milyen folytatásra számít a két csapat szakvezetője? „Jó hangulatban utazunk Egyházkarcsára, ahol nagy csatára, háromesélyes járási derbire van kilátás. Személyes élményem is lesz, ugyanis fiam, ifj. Pinte Attila az ellenfél mezében lép pályára” – latolgatta az esélyeket id. Pinte Attila. „Egy új sorozatot szeretnénk kezdeni, ami nem lesz egyszerű feladat. Soros ellenfelünk, a Nagyabony csapata jó játékerőt képvisel, mumus. Irányításommal még nem sikerült őket legyőznünk. Itt az alkalom, hogy ez a (mini)sorozat is véget érjen” – bizakodott Molnár Krisztián.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?