Csatárt állítottak a védelem közepébe a szenciek; nem jött be

Az utóbbi két bravúros hazai győzelem után, úgy látszik, nagynak bizonyultak az elvárások a szenci futballcsapattal szemben, a szerediek magabiztosan 3:1-re győztek, és elvitték a három pontot.A találkozót a Szenc melletti Magyarbélen rendezték, ami a csapat edzőpályája, és ha bajnoki mérkőzést játs

Az utóbbi két bravúros hazai győzelem után, úgy látszik, nagynak bizonyultak az elvárások a szenci futballcsapattal szemben, a szerediek magabiztosan 3:1-re győztek, és elvitték a három pontot.

A találkozót a Szenc melletti Magyarbélen rendezték, ami a csapat edzőpályája, és ha bajnoki mérkőzést játszottak ott, eddig rendre győzelmeket is arattak. Egészen mostanáig.

2013 májusában, szintén Magyarbélen, a remeklő Pavol Orolín szenci színekben mesterhármast jegyzett a somorjaiak ellen, így ő volt a meccs hőse. Most ismét Orolín volt a nyerőember, de az ellenkező oldalon, ugyanis időközben már a szeredi együttest erősíti. Bár a mesterhármas ezúttal elmaradt, „csak” egy gól és gólpassz került a neve mellé, azonban így is a vendégek legkiemelkedőbb teljesítményét nyújtotta. Hiba lenne csak Orolínt dicsérni, az egész szeredi csapat jól muzsikált. „A vendégcsapat jobban futballozott, minden tekintetben felülmúltak bennünket” – ismerte el Andrej Štellár, szenciek edzője.

A hazaiak eleve felforgatott összeállításban léptek pályára, ugyanis Pavelka befejező csatár létére a védelem közepén kapott helyet. „Ez egy kényszerű megoldás volt, a sérülések miatt nem tudott összeállni a jól bevált hátvédsorunk. Pavelka magasságát, testi fölényét akartuk kihasználni, hogy így akadályozzuk meg a veszélyes szeredi beíveléseket, de az eredmény is mutatja, hogy ez nem volt jó ötlet” – magyarázta a szokatlan felállást Štellár.

A szencieknek csupán az a szerep jutott, hogy loholjanak az eredmény után, a tempót a vendégek diktálták. A hazaiak ráadásul a kulcsfontosságú pillanatokban hibáztak. Egygólos hátrányban úgy kinyíltak, hogy letámadásból egy újabb találatot kaptak, a szépítő gólnak pedig három percig örülhettek, mert máris jött a kegyelemdöfés. „Amikor a legtöbb fegyelem kellett volna, akkor remegett meg a lábunk” – mondta Štellár lehajtott fejjel, csalódottan.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?