Cristiano Ronaldót kihallgatták a bíróságon

Madrid |

<div>Óriási médiaérdeklődés mellett ma kihallgatták Cristiano Ronaldót, a sztárfutballistát azzal gyanúsítják, hogy 14,7 millió adót nem fizetett be a spanyol államkincstárba.</div>

A négyszeres aranylabdás támadót Madrid közelében, Pozuelo de Alarcónban hallgatták meg, zárt ajtók mögött – közölte a bíróság. A nyomozó ügyésznőnek a mostani vallomástétel után másfél éve van arra, hogy eldöntse, induljon-e eljárás a Real Madrid 32 éves, játékosa ellen. A bíróság épülete előtt a világ minden tájáról érkezett több mint 200 újságíró és mintegy negyven operatőr várt a labdarúgóra, ő azonban egy hátsó bejáraton közvetlenül a garázsba hajtott autójával. A spanyol ügyészség júniusban azzal gyanúsította meg Ronaldót, hogy 2011 és 2014 között 14,76 millió euró adót nem fizetett be az államkasszába, ügyvédei ugyanakkor nyilvánosan visszautasították ezt. Ha a portugál válogatott csapatkapitányát mégis bűnösnek találja a bíróság, legalább 15 hónapos börtönbüntetés vár rá, amelyet azonban büntetlen előélete miatt valószínűleg nem kell letöltenie.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?