Cancellara jövőre megpróbálkozik az egyórás rekord megdöntésével

Zürich |

<p>A svájciak olimpiai bajnok kerékpárosa, Fabian Cancellara jövőre - várhatóan még áprilisban - megpróbálkozik az egyórás rekord megdöntésével.</p>

Cancellara csapatának, a Treknek az igazgatója, Luca Guercilena a Cyclingnews című szaklapnak elmondta: azért esne áprilisra a csúcskísérlet, mert a versenyző a márciusi egynapos országúti viadalokra készül, és onnan - remények szerint jó formában - át tudna állni két hét alatt pályára.    Az időfutam-specialista már az elmúlt nyáron próbálkozott volna a csúcsjavítással, de végül lemondott róla. Egyelőre még a helyszín sincs meg, lehet Portugália vagy Mexikó.    A jelenlegi rekordot a cseh Ondrej Sosenka tartja 2005. július 19. óta, amikor is Moszkvában 49,700 kilométert tett meg 60 perc alatt.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?