Bunyó a focipályán

régiófoci
Barsbese |

Minden kétséget kizáróan a lévai területi focibajnokság VII. ligájának két legerősebb csapata mérte össze tudását az őszi szezon zárófordulójában. A vendéglátó barsbeseiek 3:2 arányban legyőzték a második helyet birtokló felsőszemerédieket.

Az összecsapásra 200 néző váltott jegyet, közülük hetvenen az Ipolyságtól alig nyolc kilométerre északnyugatra, a Selmec jobb partján fekvő községből érkeztek védenciek buzdítására. Tíz percet leszámítva harcos, izgalmas, szép gólokkal tarkított párbajt láthatott a közönség. Előkerült a dob, a kereplő, sőt még füstbomba is színesítette a koreográfiát, tehát a szurkolók módfelett kitettek magukért.

A vezetést a hazaiak szerezték meg Peter Vnad jóvoltából büntetőből, ám a vendégek Lukáš Páchnik révén még a félidei szünet előtt kiegyenlítettek. A 24 esztendős tehetséges labdarúgó a vendégeket vezetéshez is juttatta. A gólszerzést követően a 63. percben szinte mindenkinek leesett az álla, amikor Jozef Lupták valósággal nyakon ragadta barsbesei ellenfelét, amiért a játékvezetőtől azonnal piros lapot kapott. Erre fel a hazai Šárközi Roman tovább tetézte a dolgot azzal, hogy egy bokszolót meghazudtolva leterítette Luptákot, aki orvosi ellátása szorult, s emiatt tíz percig szünetelt a küzdelem.

régiófoci

Nem sokkal később a vendéglátók huszáros hajrával Varga Csabának és Fűsi Róbertnek köszönhetően a maguk javára fordították a viadalt.

Korrektül indult a meccs, gondoltuk, győzzön a jobb. A táblázaton három ponttal előzzük meg vetélytársunkat. Pillanatnyilag hat pontra nőtt az előnyünk, ám a felsőszemerédiek egy meccsel kevesebbet játszottak, mint mi – vélekedett Černák Ákos barsbesei csapatvezető. – Mérhetetlenül sajnáljuk a történteket.”

A hazaiak kezdetben jobbak voltak. Szépen kombináltak, de nem akarták mindenképpen bizonygatni, hogy ki az úr a háznál. Az elítélendő események után elmondható, hogy a szerencsésebb alakulat szerezte meg a győzelmet” – formált véleményt Menyhért Péter felsőszemerédi klubelnök.

Kár azért a néhány megmagyarázhatatlan percért, mivel előtte parádés focit láttunk. A járási fociélet egész vezérkara jelen volt a mérkőzésen, ők is megrökönyödve szemlélték a történéseket” – nyilatkozta lapunknak Rastislav Škrha játékvezető.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?